Kas sul on juhiload?

Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 Previous  1, 2, 3

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down

Kas sul on juhiload?

5% 5% 
[ 5 ]
2% 2% 
[ 2 ]
4% 4% 
[ 4 ]
76% 76% 
[ 65 ]
8% 8% 
[ 7 ]
2% 2% 
[ 2 ]

Kokku Hääli : 85

Re: Kas sul on juhiload?

Postitamine  naxy on Nelj 19 Nov 2009, 09:12

Mul ka täiesti load olemas. Tegin load ära 17 aastaselt ja välja anti üks päev enne minu 18 aastaseks saamist. Seega load juba 10 aastat. Sõidan täiesti igapäevaselt. Ja ühe trahvi olen ka saanud. Parkisin sõbranna maja ees ... ei olnud seal kunagi parkimise eest maksnud. Aga vahepeal muudeti vist seal liikluskorraldust ja mina ei olnud tähelepanelik ja siis saingi parkimise eest trahvi ära. Õnneks oli trahv väike ja praeguseks ammu unustatud.

Ei kujuta ette et mul lube poleks ... see oleks vist ikka täielik õudus (liigelda bussiga või jalgsi, kolmas võimalus on muidugi kodus istuda)

naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv: 1252
Registration date: 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  elefant on Reede 20 Nov 2009, 14:10

olemas 99`st. Sihtotstarbeka kasutuseni jõudsid vist 2002 paiku kui auto perre tekkis. Enne oli niisama passiasemik rahakoti vahel

elefant
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv: 386
Registration date: 10/03/2009

http://www.ehted.webnode.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mannu:) on Laup 21 Nov 2009, 14:43

Minul on juhiluba olnud pea kolm aastat. Algul niiväga vaja ei olnudki, aga kuna autokool oli jua mitu aastat alustatud ja kartsin neid kaameratega autosid, mis kohe-kohe pidid kasutusele võetama eksamiautodena, siis otsustasin selle asja ruttu korda ajada.
Praegu sõidan autoga nii kuis juhtub.. Vahel sõidan nädala paar igapäevaselt siis ei pea jälle mõni aeg üldse sõitma.
Trahve olen saanud 2: Esimese sain punase tule all ristmiku ületamise eest (missiis, et tegelikult oli küll kollane ja kui ma oleksin peatunud, siis oleks tagasõitev auto mulle tagant sisse sõitnud). Meespolitseinik sai sellest aru ja tahtis lihtsalt hoiatusega mind minema lasta, kuna oli veel võõras linn ka, aga see tibi, see märkas, et taga ei olnud vahtralehte ka (see kuram kukkus pidevalt alla sealt) ja siis ikka tegid trahvi.
Teinekord sain selle eest, et ei pannud parkimiskella. Lihtsalt koguaeg oli käidud seal arsti juures ja ma ei pannud tähele, et parkimiskord oli muutunud.
Ühel vana auto olen mahakandmisele ka sõitnud, aga keegi ei saanud viga õnneks.
Kui mehega kuskile minek on, siis ka ikka üldiselt sõidab tema (kui just kainet rooli vaja pole), ta ütleb ikka, et siis jõuame kiiremini kohale. Jõuame ka muidugi, kuna mina olen suhteliselt eeskujulik liikleja. :muie:

Mannu:)
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv: 581
Registration date: 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  LiisuK on Püh 22 Nov 2009, 12:35

Mina olen see 1% , kes vastas , et ei tee ka Pole kunagi lube olnud ja ei sõida ka . Koolis olen käind küll aga ei minust asja saa - enam raha ka raiskama ei lähe

LiisuK

Postituste arv: 137
Registration date: 06/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mannu:) on Püh 22 Nov 2009, 16:26

On inimesi, kes polegi loodud autot juhtima. Hea kui nad sellest ise aru saavad ja autorooli ei kipu. Mul on üks tuttav, kes sellest ise aru ei saa, aga tõesti.. selline tuulepea nagu tema ja ta ei suuda mitut asja korraga teha, no ei sobi autoroole. Teooria eksami tegi esimese korraga ära, sõidueksamil käis mingi 15 korda vist. Pooled korrad kukkus sellepärast läbi, et ei näinud inimest teel või ei osanud hinnata ohtu.. Nüüd on tal kahjuks juhiluba käes..

Mannu:)
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv: 581
Registration date: 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  maszke on Esm 23 Nov 2009, 09:39

Olemas, sõidan ja väikse kiiruse trahviolen kah saanud

maszke
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv: 384
Registration date: 23/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  LiisuK on Esm 23 Nov 2009, 11:07

Mannu:) kirjutas:On inimesi, kes polegi loodud autot juhtima. Hea kui nad sellest ise aru saavad ja autorooli ei kipu. Mul on üks tuttav, kes sellest ise aru ei saa, aga tõesti.. selline tuulepea nagu tema ja ta ei suuda mitut asja korraga teha, no ei sobi autoroole. Teooria eksami tegi esimese korraga ära, sõidueksamil käis mingi 15 korda vist. Pooled korrad kukkus sellepärast läbi, et ei näinud inimest teel või ei osanud hinnata ohtu.. Nüüd on tal kahjuks juhiluba käes..

Selliseid inimesi on kahjuks väga palju ( + rullnokad ja nina püsti sõitvad mersuvennad + roolijoodikud ) - sellepärast ma seda liiklust kardangi

LiisuK

Tagasi üles Go down

Postitamine  lilleke on Esm 23 Nov 2009, 20:00

Ei ole lube ja ei tee ka.

lilleke

Postituste arv: 102
Registration date: 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  LiisuK on Esm 23 Nov 2009, 23:48

Jeeeiiiii - Ma polegi ainuke

LiisuK

Tagasi üles Go down

Postitamine  lilleke on Teis 24 Nov 2009, 09:40

LiisuK kirjutas:Jeeeiiiii - Ma polegi ainuke

lilleke

Postituste arv: 102
Registration date: 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Lote35 on Esm 14 Märts 2011, 00:12

Täiesti olemas ja sõidan ka iga päev. Olen mingi....10 aastakest juba/alles korralik liikleja Ilma autota läheks siin maal ikka väga raskeks. Ainult koolibussile loota ei saaks ja bussijaamgi paraku 2 km kaugusel. Niiet niiet.... Mees on ka töö tõttu pidevalt ära ja kui veel kodust välja ka ei saaks, siis.....

Lote35
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv: 697
Registration date: 12/01/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  minake on Esm 14 Märts 2011, 07:30

Juhiload olemas ja sõidan ka, naudin sõitu aga mitte kiirust. Korra olen saanud suulise hoiatuse kirjalikult (ületasin punase tulega ristmiku) aga nii tore politseionu oli et piirdus ainult hoiatusega muidu oleks max 3000kr olnud. Plekimõlikimine toimus ka 22 august 2009 kui mu autole suur buss tagant sisse sõitis, no suur buss ei näinud minu väikest autot

minake
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv: 1632
Registration date: 04/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex on Esm 14 Märts 2011, 08:23

Minul load päris pikalt ja sõidan väga palju
Trahvi saanud ei ole aga hoiatusi olen küll saanud Viimati sain eelmine nädal Kiiruse eest
Mulle meeldib kiirus seda ma tavaliselt maanteel ei harrasta vaid rallirajal

erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv: 5077
Registration date: 15/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Aivar375 on Esm 14 Märts 2011, 18:34

Täiesti olemas ja kui oma autoga siis ise roolis. Va hetked mil see ei ole lubatud. Trahvi olen ainult parkimise eest saanud. Aga kui last autos ei ole siis ei kippu see 90 kellal üldse seisma. Ühtegi tõsist avariid ei ole olnud. Paar kriimustamist ja kraavis käimist. See aasta maantee peale suht palju libeda hoiatusi saanud (must jää) Siiani õnneks läinud nendega(nüüd kolm korda üle õla) Samassõidan ma ka 2-3000 kuus.

Aivar375

Postituste arv: 111
Registration date: 31/10/2010

Tagasi üles Go down

Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 Previous  1, 2, 3

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles