Kuidas jood kohvi?
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 • Share •
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 •
1, 2, 3
Kuidas jood oma kohvi?
Re: Kuidas jood kohvi?
tama,lemming,reelukas- teile sobib siis m6rudalt varjant. 

Eesti on käsitöö maailmakaardil!
Mmm... Kohvi on hea.
Joon piima ja suhkruga. Noorem olin, siis suvevaheajal vanaema juures olles jäi külge. Ta tegi seda meile koguaeg hommikuti. Aga kui piima ei ole, siis ei joo üldse. Mul ema joob musta ja ilma suhkruta. Huuhhh. Nii küll hea ei ole.
Kohvi tegemine on igal hommikul juba rutiiniks saanud. Ükskord aga unise peaga panin piima asemel jogurtit...
Joon piima ja suhkruga. Noorem olin, siis suvevaheajal vanaema juures olles jäi külge. Ta tegi seda meile koguaeg hommikuti. Aga kui piima ei ole, siis ei joo üldse. Mul ema joob musta ja ilma suhkruta. Huuhhh. Nii küll hea ei ole. Kohvi tegemine on igal hommikul juba rutiiniks saanud. Ükskord aga unise peaga panin piima asemel jogurtit...

saby- Omaklubi pronks

- Postituste arv: 390
Registration date: 08/06/2009

Monique- Omaklubi kristall

- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv: 4144
Registration date: 27/05/2009
Joon koore ja suhkruga, ka piimaga, kui koort pole või koorepulbriga, peaasi, et kohvi valgeks teeb.
MÕTTEMULLID, KÄSITÖÖBLOG, FACEBOOK
saby kirjutas: Ükskord aga unise peaga panin piima asemel jogurtit...
Ma kallan ka vahest nii keefiiri kui jogurtit piima asemel kohvile ja siis kallan ka selle kohvi vandudes kraanikausist alla!
Muidu joon ikka piimaga. Pool tassi kohvi ja pool piima + 2 lusikatäit suhkrut. Kohvihoolik olen.
Samas ka mitte vast liiga sest siis kohvi ei joo kui suhkurt või piima ei ole.
Marianne- Moderaator

- Postituste arv: 1333
Registration date: 01/09/2009
Ma joon tassist. 

Eesti on käsitöö maailmakaardil!
Koore ja suhkruga, ikka pigem kange kui lahja...Ühest tassist päevas täitsa piisab mulle. Muidu silmi lahti hommikul ei saa
Ma tegelikult üldse selline öine inimene ja siis alati hommikul raske ärgata....Aga kui koort või piima kodus ei juhtu olema, siis jääb kohvitamine ära. Must ei lähe kohe üldse...Ja kõnnin siis päevotsa kinniste silmadega
Ma tegelikult üldse selline öine inimene ja siis alati hommikul raske ärgata....Aga kui koort või piima kodus ei juhtu olema, siis jääb kohvitamine ära. Must ei lähe kohe üldse...Ja kõnnin siis päevotsa kinniste silmadega

Lote35- Omaklubi hõbe

- Postituste arv: 697
Registration date: 12/01/2011
Mina joon hommikuti pätikohvi, piima ja suhkruga.
Kui külalised käivad siis joon masinakohvi kui teha viitsin
Kui külalised käivad siis joon masinakohvi kui teha viitsin

erlex- Omaklubi teemant

-

Postituste arv: 5077
Registration date: 15/12/2009
Ei joo juba 6. aastat kohvi, lõhn samas meeldib väga.
Meil kodus nii lahustuv kui masinakohvi olemas, mees joob esimest rohkem. Masinalt pühin rohkem tolmu.
Meil kodus nii lahustuv kui masinakohvi olemas, mees joob esimest rohkem. Masinalt pühin rohkem tolmu.

Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv: 1167
Registration date: 12/08/2010
Joon iga hommik suure tassitäie masinakohvi piima ja suhkruga. Ja kui hommikukohvi ei saa, siis elu läbi
Ühe tassi joon päevas, vahel harva külas või kohvikus ka ehk. Vahel õhtulpoolikul tuleb kohviisu, siis joon kofeiinivaba lahustuvat kohvi suhkru ja piimaga.
Ühe tassi joon päevas, vahel harva külas või kohvikus ka ehk. Vahel õhtulpoolikul tuleb kohviisu, siis joon kofeiinivaba lahustuvat kohvi suhkru ja piimaga.
Mõrumantsik- Omaklubi hõbe

- Postituste arv: 750
Registration date: 16/02/2009
Ei joo üldse kohvi.

mercaa- Omaklubi hõbe

- Detsember 2008 abimode
Postituste arv: 689
Registration date: 30/04/2009
Varem jõin musta suhkruga, siis oli 8kuud pausi
siis hakkasin tasapisi piima ja suhkruga. Aga nii kui kuskil kohvikus vni siis Latte't..
siis hakkasin tasapisi piima ja suhkruga. Aga nii kui kuskil kohvikus vni siis Latte't..
Poole aastaga võib palju muutuda....ei joo enam kohvi ja seda kaalulangetamise algusest saati. Kuna see oli ikka paras kaloripomm, siis otsustasin, et nii on parem ja tõesti....uni on parem, hommikused ärkamised ei ole enam nii rasked, pea ei tuika valutada jne jne Ühesõnaga-super hea olemine ilma kohvita!

Lote35- Omaklubi hõbe

- Postituste arv: 697
Registration date: 12/01/2011
Iga hommik suhkru ja piimaga/koorega 0,4 liitrine tass ja vahel ka päeval 1-3 tassi
.
Peamine ,et ikka valge oleks
.Samas aga kohv peab kange olema.Välja näeb lurr aga maitse on hea.
Minu nipp on veel see ,et alallti panen suhkru ja valge vedeliku ennem ja siis liigutan vahule ja siis kallan kohvi peale
.
Hoopis parem maitse jääb nii .
.Peamine ,et ikka valge oleks
.Samas aga kohv peab kange olema.Välja näeb lurr aga maitse on hea.Minu nipp on veel see ,et alallti panen suhkru ja valge vedeliku ennem ja siis liigutan vahule ja siis kallan kohvi peale
.Hoopis parem maitse jääb nii .

3.okt.2008
24.sept.2010 

accra- Moderaator

-

Postituste arv: 3248
Registration date: 16/02/2009
Ei joo ka kohvi, lõhn häirib ka, aga mees joob eks ma pean siis lõhnaga leppima 

ˇmiio23- Omaklubi hõbe

-

Postituste arv: 603
Registration date: 12/12/2009
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 •
1, 2, 3
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3