Kas kannate abielusõrmust paremas või vasakus käes?
O.M.A. klubi :: Perekond :: Pulmad :: Ehted
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 • Share •
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 •
1, 2, 3
Re: Kas kannate abielusõrmust paremas või vasakus käes?
vot see vasakus käes lahutatud või lesk on küll nõuka-ajast pärit. mul ükskõik, kummas käes teised kannavad
meile sobis vasakusse.
meile sobis vasakusse. 
chrystall- Postituste arv: 7
Registration date: 09/06/2009
`Isegi, jah juba nõuka-eelsest ajastchrystall kirjutas:vot see vasakus käes lahutatud või lesk on küll nõuka-ajast pärit.

Meie oleme ligi 2 a abielus olnud. Pole midagi teha olen nõuka-aegne
Me vist isegi ei arutanud kümba panna. See tuli automaataselt.
Teiste suhtes on mul ükskõik kummas käes kannavad, ei häiri mind.
Me vist isegi ei arutanud kümba panna. See tuli automaataselt. Teiste suhtes on mul ükskõik kummas käes kannavad, ei häiri mind.

mitike- Omaklubi kuld

- Postituste arv: 1107
Registration date: 05/06/2009
Meie oleme abielus olnud kaks ja pool aastat ja samuti said sõrmused kirikuõpetaja poolt algusest peale paremasse kätte, mees ise vahetas ümber.
Et kanname mehega eri käes sõrmust (või noh, ta vahel vahetab kätt) ja mulle pole see kunagi imelik tundunud, väljendab see ka minu suhtumist sellesse, millises käes too olema peaks. Nimelt, seal, kus inimene ise tahab! Sest sõrmusekäest (ega isegi sellest, kas sõrmus üldse on) ei olene abieluõnnes eneses mitte midagi.
Et kanname mehega eri käes sõrmust (või noh, ta vahel vahetab kätt) ja mulle pole see kunagi imelik tundunud, väljendab see ka minu suhtumist sellesse, millises käes too olema peaks. Nimelt, seal, kus inimene ise tahab! Sest sõrmusekäest (ega isegi sellest, kas sõrmus üldse on) ei olene abieluõnnes eneses mitte midagi.

Pärlike- abiAdministraator

-

Postituste arv: 3436
Registration date: 18/02/2009
Pärlike kirjutas:Et kanname mehega eri käes sõrmust (või noh, ta vahel vahetab kätt)
ja nad ütlevad,et naised on muutliku meelega. Abielusõrmustest rääkides. Meie tegime midagi veel imelikumat. Nimelt 10 pulma-aastapäeval vahetasime sõrmused välja (originaalid on mõlemale lootusetult väikesed ja venitada ei anna, kuna tegu liiga õhukeste vidinatega). Ja siis oligi valida, kas ei kanna üldse või teeme uued. suur 10 tundus nagu hea põhjus uued teha.
Meil on ka paremas käes oleme 3 a abielus Ei mäletagi et oleksime seda ekstra otsustanud lihtalt sai nii pandud

pisipisi2- Postituste arv: 237
Registration date: 18/02/2009
babyapple kirjutas:10a tagasi öeldi Per-büroos, et abielusõrmust pannakse Eestis nii paremasse kui vasakusse kätte. Oleneb noorpaari soovist.
Meile öeldi eelmine aasta sama, aga et ilus oleks, kui mõlemal samas käes sõrmus oleks. Meie proovisime automaatselt paremasse kätte sõrmuseid ja on hetkel ka paremas käes. Mees kannab kogu aeg, algul võttis töö tegemise ajaks ära, aga mina ei kanna kodus ehteid ja nii ei kanna ma sõrmust ka.
Meil peres kõigil abielu inimestel paremas käes sõrmus.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv: 1167
Registration date: 12/08/2010
me abielus peaaegu aasta
sõrmused vasakus käes. Mehega algul arutasime, et kumba kätte. Siis ta ütles, et vasakusse, sest vasak on südamele lähemal
ja süda armastuse sümbol ju on
minu mitteromantiline mees suudab vahel selline romantik ja armas olla :P
sõrmused vasakus käes. Mehega algul arutasime, et kumba kätte. Siis ta ütles, et vasakusse, sest vasak on südamele lähemal
ja süda armastuse sümbol ju on minu mitteromantiline mees suudab vahel selline romantik ja armas olla :P
Meie ka kanname vasakus ja kihlasõrmus on mul paremas!

Marell2312- Postituste arv: 17
Registration date: 19/01/2012
Paremas, sest vasakust tahtis kogu aeg ära kaduda. Aga paremas käes on täpselt paras.

Lote35- Omaklubi hõbe

- Postituste arv: 697
Registration date: 12/01/2011
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 •
1, 2, 3
O.M.A. klubi :: Perekond :: Pulmad :: Ehted
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3