Vaba teema- vol 2. Tulge lobisema!

Lehekülg 59, lehekülgi kokku 60 Previous  1 ... 31 ... 58, 59, 60  Next

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down

Re: Vaba teema- vol 2. Tulge lobisema!

Postitamine  kiisumari on Esm 11 Jan 2010, 16:17

honeymoon vist korjab karvaseid ja sulelisi kokku vaata, et pimedaga mõnda õue ei jäta

kiisumari
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv: 2062
Registration date: 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 on Esm 11 Jan 2010, 16:55

Mina tahaks omale sellist häääästi suuuurt pehmet mängulooma, mis oleks sama suur või isegi suurem kui mina ise. Siis ma vahel kallistaks teda, kui tuju nukker on

MÕTTEMULLID, KÄSITÖÖBLOG, FACEBOOK

siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv: 2775
Registration date: 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&idu=21260

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 on Esm 11 Jan 2010, 17:07

siq29 kirjutas:Mina tahaks omale sellist häääästi suuuurt pehmet mängulooma, mis oleks sama suur või isegi suurem kui mina ise. Siis ma vahel kallistaks teda, kui tuju nukker on

Kui meie sel reedel Raplasse sõitsime peatusime korra Laagri Maksis.Seal oli üks ilmatuma suur Muumitroll.Ma arvan,et sellest sulle piisaks.Hind kindlasti oli sama suur kui kaisukas ise Ma ei julgenud vaadata

muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv: 1352
Registration date: 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 on Esm 11 Jan 2010, 17:27

Sellepärast polegi ma endale sellist suurt kaisulooma ostnud, et nad nii kallid on! Aga mine tea, mis tulevik toob...

siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon on Esm 11 Jan 2010, 19:09

Mänguasju ma ei kogu. Kindlasti mitte. Tolmukogujad. Aga no lapsele on saanud osta üht- teist veidi..... ja saigi kokku palju.
Hinnast- kingitud on palju. Ja osa asju on ikka poolmuidu ka. Näiteks suuuuuuuure pruuni karu ostsin kunagi lapsele Hauka laadalt mõnesaja krooniga . Kui alles ainult mina ja mees teadsime, et ta meil tulemas on no hea küll, sõbranna teadis ka

HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv: 3063

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 on Esm 11 Jan 2010, 20:02

Me ka mänguasju ei kogu. Ühe ostad siit ja teise sealt ja kolmas kingitakse ja... saabki nagu iseenesest palju, planeerimatult palju! Kuid tänapäeva mänguasjadel, vähemalt odavamatel, on hea omadus peagi katki minna ja siis rändavad need prügikasti. Samas sigineb katkiläinute asemele neid uusi koguaeg peale. Aru ma'i saa kuidas...

siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  maszke on Esm 11 Jan 2010, 20:46

Meil on liiga palju pehmeid asju. Olen keelanud neid kinkida enam aga mees sai töö juurest suure sinise elevandi plikale

maszke
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv: 384
Registration date: 23/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 on Esm 11 Jan 2010, 20:48

siq29 kirjutas:Me ka mänguasju ei kogu. Ühe ostad siit ja teise sealt ja kolmas kingitakse ja... saabki nagu iseenesest palju, planeerimatult palju! Kuid tänapäeva mänguasjadel, vähemalt odavamatel, on hea omadus peagi katki minna ja siis rändavad need prügikasti. Samas sigineb katkiläinute asemele neid uusi koguaeg peale. Aru ma'i saa kuidas...

Sama teema nede mänguasjadega.just pühapäeval ennem maale sõitu lastele järele sai nende toas süva puhastus tehtud,mida nende juures olekul kuidagi teha ei saa.Karvaseid mängu asju korjasin julmalt kokku ja panin sauna hoiule,et vahest neid jälle välja võtta.Lastel hea avastamis rõõm taas.Kaks suurt prügikoti täit toppisin pungi ja pea sama palju jäi neil veel tuppa...õudne ikka kui palju neid siginenud on...

muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv: 1352
Registration date: 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike on Esm 11 Jan 2010, 22:01

Meil õnneks veel karvaste mänguasjade liigküllust pole, aga eks neid ikka järjest omajagu koguneb (kingitakse jne). Mõned pehmed asjakesed on mul enda lapsepõlvest ka alles.

Laine-Liise on mul õnneks tervem. Kõrge palavik oli vaid ühel ööl ja siis oli hirmus küll, laps nagu vaatas otsa, aga oleks teises maailmas olnud ja värises ka Praegu on alles ainult nohu ja sellest tulenev köha. Katsun parima teha tema hodmiseks, et see järjekordselt kuskile bronhhidesse või kopsu ei läheks, aga see juba varasemast tunduvalt raskem - laps ei lase üldse auru teha

Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv: 3436
Registration date: 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane on Esm 11 Jan 2010, 22:41

Meil on ka hullult karvaseid,kusjuures ma olen ainult yhe manguasja ostnud.
Issi pyydis l6bustuspargis selle käpaga masinast mitmeid karvaseid välja ja kingitud ja antud on ka hunnikuga.

Ma ka tahtsin endale kunagi hirmsasti suurtkarvast mänguasja ja kui sain siis tuli välja et seda pole kuskile panna. Oli ka suur sinine elevant, v6i pigem lilla.
Koguaeg jalus. Nyyd kogub venna juures tolmu.

Siin kingiti plikale SUUR kala. Jällegi v6ttis toas hullult ruumi,hakkas pudisema ja lõpuks saatsin prygimäele.
Enam ei taha suuri ,armsaid, pehmeid, karvaseid mänguasju.

Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv: 4837

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tipu on Esm 11 Jan 2010, 23:46

HoneyMoon see hunnik on ikka tõesti vinge
Lastele palju tervisi

Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv: 1091

http://armuluna.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane on Teis 12 Jan 2010, 01:34

Nyyd saan mina ka siis üle 10 aasta talve nautida ,kuigi tana juba sulas ja homseks lubas vihma ja lapsed peavad jalle tagasi kooli minema ,sest enam pole p6hjust neid koju jatta.
Meie-2 kraadised kylmapühad said läbi .

Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv: 4837

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 on Teis 12 Jan 2010, 06:19

Lumememm on küll vahva välimusega! Ikkagi iirlasest lumememm!

Õnneks meil pehmeid mänguasju palju pole. Mõned pisemad ja mõni suurem kah, need on lastel voodites, nii öösel kui päeval. Aga poisil on autosid jube palju, suuremal tüdrukul nukundust kuhjaga (nukud, riided, nukunõud, söögikraam, pliidid-potid-pannid jne).

Ja pesamuna. Ostsin talle enne sündi üheksa kõristit, hiljem veel ühe laulva mesimummi, nüüd kingiti mingi beebiklaverike, siis olen talle närimisrõngaid ostnud apteegist, rõngaslutte on tal mängimiseks (imeda ta neid ei taha), ühe kaisulehmarätiku ostsin, kaisupõrsa heegeldasin ise, suure kuubiku heegeldasin, ostsin talle jõuludeks selle torni, kuhu neid rõngaid saab orgi otsa laduda. Siis on tema isiklikus mänguasjakorvis veel paar tühja väikest limonaadipudelit, mida meeldib talle, üks kummaski käes, ennastunustavalt vastu põrandat taguda... Rohkem hetkel ei meenu ja ei julge vaatama ka minna, sest äkki leian veel mõne, mida ei nimetanud...

MA EI OSTA EGA MEISTERDA SEL AASTAL ÜHTEGI MÄNGUASJA! Aga sellest lubadusest kinni pidamist ei saa ma lubada. Ikkagi hetkeemotsioon!

siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  kaktus18 on Teis 12 Jan 2010, 06:40

Pehmeid mänguasju on meil väga vähe, aga igasuguseid muid mänguasju on minu arust rohkem kui vaja ja kohta nende hoidmiseks pole. Isegi katkised asjad on ilusti alles. Ma küll olen üritanud neid vaikselt ära visata, aga laps on alati jälile saanud enne kui ma prügikastini jõuan Peaks selle asja lapse une ajal ette võtma, aga siiani pole nagu väga viitsinud

[i]Ma pean järgmine kuu tööle minema ja endalegi üllatuseks ma pabistan juba praegu lapse tervise pärast nii väga, et ei saa õhtul magamagi jääda. Uinumiseks kulub ikka mitu tundi ja hommikul on niiiiiii raske ärgata [/i]

kaktus18

Postituste arv: 290
Registration date: 14/09/2009

http://www.orkut.com/Main#Profile?uid=4121676722257442861&pcy=3&t=0

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 on Teis 12 Jan 2010, 06:47

kaktus18 kirjutas:

[i]Ma pean järgmine kuu tööle minema ja endalegi üllatuseks ma pabistan juba praegu lapse tervise pärast nii väga, et ei saa õhtul magamagi jääda. Uinumiseks kulub ikka mitu tundi ja hommikul on niiiiiii raske ärgata [/i]

Mulle meeldib jubedalt hommikul magada! Praegugi saaks magada, sest mees läks tööle ära ja suuremad juntsud saatsin ka kooli ning pisipiiga tudub (ta on hommikuse unega nagu minagi), kuid täna on temaga haigla peale minek ja kardan sisse magada!

siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Lehekülg 59, lehekülgi kokku 60 Previous  1 ... 31 ... 58, 59, 60  Next

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles