Kreemid/õlid striiade vastu...
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share •
Kreemid/õlid striiade vastu...
Kas olete kasutanud venitusarmide vältimiseks mingeid vahendeid? Eelmise rasedusega sain meheõelt Weleda õli, mis oli mõnus, aga mida enamasti kasutada unustasin. Arme oli vähe, peamiselt rinnal, kus need heledalt siiani näha on, kuid kõhult kadusid puha ära. Täna arst muuseas mainis, et nüüd võiks hakata ka õli rasedusarmide vältimiseks kasutama ja sel hetkel hakkasin mõtlema, et kas siis hangin selle ja millise, seni polnud see küsimus mulle pähegi tulnud
Rääkige oma kogemustest!
Rääkige oma kogemustest!_________________
L-L 2008
M-M 2010

Pärlike- abiAdministraator

-

Postituste arv: 3436
Registration date: 18/02/2009
Re: Kreemid/õlid striiade vastu...
Minu kogemus on kreemita palju taad aga kui tulevad siis tulevad ikka.
Miaga tekkisid mul armid peale sünnitust, kiirest kaalulangusest.
Freyaga tulid ka kreemitades.
Kolmandaga ei kreemita raseduse ajal. Lähen naguinii laserravile armidega, vahet pole siis kas saan mõne triibu uurde või ei.
Miaga tekkisid mul armid peale sünnitust, kiirest kaalulangusest.
Freyaga tulid ka kreemitades.
Kolmandaga ei kreemita raseduse ajal. Lähen naguinii laserravile armidega, vahet pole siis kas saan mõne triibu uurde või ei.

Soulshaker- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2590
Registration date: 16/02/2009
Mina kasutasin Eucerini õli.
Mulle sobis ja tundus, et aitas. Samas ma ei tea ju ka smuidu oleks triibuliseks läinud või ei
Mulle sobis ja tundus, et aitas. Samas ma ei tea ju ka smuidu oleks triibuliseks läinud või ei

mercaa- Omaklubi hõbe

- Detsember 2008 abimode
Postituste arv: 689
Registration date: 30/04/2009
Mina kreemitasin paar korda n2dalas t2iesti tavalise kreemiga ja mul polnud yhtegi armi. Ma arvan, et see on pigem geneetiline, sest mu emal polnud ka yhtegi. Eks see on ka loogiline, et kui nahk venib, siis niisutamine natuke ikka aitab.
Hiljuti n2gin kohalikku dokumentaali nende kallite kreemide kohta ja paistab, et neist on suht v2he kasu. Tagantj2rele aitab ka vaid laser. Maksab kyll p2ris palju, aga tulemused olid

Hiljuti n2gin kohalikku dokumentaali nende kallite kreemide kohta ja paistab, et neist on suht v2he kasu. Tagantj2rele aitab ka vaid laser. Maksab kyll p2ris palju, aga tulemused olid

pariisitar- Omaklubi kristall

-

Postituste arv: 2150
Mina kasutasin ka ainult tavalist beebiõli, arst ütles, et see sobib väga hästi. Samas arvan ka, et ju mul siis ei olnudki soodumust armide tekkeks. Mul ei tekkinud raseduse ajal, ega ole ka siiani ühtegi armi tulnud. Kui ise uurisin nende kreemide kohta, öeldi mulle samamoodi, et kreemita palju tahad, aga kui need tulevad siis lihtsalt tulevad. Aga no ma ei tea, ma neid kalleid kreeme ei proovinud. 

Monique- Omaklubi kristall

- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv: 4144
Registration date: 27/05/2009
Mina kasutasin seda

Kõhule määrisin korralikult 2x päevas ja ühtegi armi ei tulnud, rindadega ma nii korralik polnud ja pisikesed armid on olemas.

Kõhule määrisin korralikult 2x päevas ja ühtegi armi ei tulnud, rindadega ma nii korralik polnud ja pisikesed armid on olemas.

Külaline- Külaline
Mul kinkis mees esimese lapse ootamise ajal Lierac'i komplekti last ootavate emade jaoks, kus olid siis kôik ôlid, kreemid ja muud lotionid aga ma ausalt tunnistan - mul puudus pùsivus neid peale mààrida. Ja venitusarme ka ei ole hoolimata kahest rasedusest. Usun ka pigem, et kui ikka on mààratud ja geenides, siis ei pààsta ka kreem neist armidest.

Mina kasutasin ka Eucerini õli. Aga mulle kohe üldse ei meeldinud see, kuna miskipärast minu nahk ei võtnud seda kohe üldse sisse, st et nak oli mitu mitu tundi pärast määrimist õline
Aga siiski tundus, et aitas..kõhul igatahes venitusarme ei ole. Aga oleksin pidanud seda määrima ka jalgadele, sest seal on nüüd oi oi mis triibud 
Aga siiski tundus, et aitas..kõhul igatahes venitusarme ei ole. Aga oleksin pidanud seda määrima ka jalgadele, sest seal on nüüd oi oi mis triibud 

enny- Postituste arv: 239
Registration date: 10/11/2009
Ma suure hurraaga ostsin selle eespool mainitud Palmersi kookose löhnalise kreemi aga hiljem ajas see mind oksele.
Ühesõnaga kasutasin seda max 5 korda raseduse alguses.
Arme mul pole,st nuh mingi paar mega örna triipu on aga need tulid peale sünnitamist mingi aeg välja.
Samas sõbranna kunagi kasutas üüber kalleid ja hinnatuid kreeme ja ta on nagu sebra.
Ühesõnaga kasutasin seda max 5 korda raseduse alguses.
Arme mul pole,st nuh mingi paar mega örna triipu on aga need tulid peale sünnitamist mingi aeg välja.
Samas sõbranna kunagi kasutas üüber kalleid ja hinnatuid kreeme ja ta on nagu sebra.

3.okt.2008
24.sept.2010 

accra- Moderaator

-

Postituste arv: 3248
Ei kasutanud esimesega midagi ja ei kasuta ka nüüd, rinnad on vähe triibulised aga nendega olen juba harjunud, kõht on täiesti triibuvaba.

minake- Omaklubi kuld

- Postituste arv: 1632
Registration date: 04/12/2009
Mina kasutan Avent kreemi, imendub hästi naha sisse ja lõhnab meeldivalt.

Marianne- Moderaator

- Postituste arv: 1333
Registration date: 01/09/2009
Mina kasutasin raseduse algusest kuni lõpuni seda Palmersi kreemi ja mitte ühte triibupoega pole ka kuskil
Kuigi mu kõht oli üüüüüratu 

Kasutasin ikka päris mitu tuube ära. Üks on hetkel isegi alles kuna sünnitus tuli oodatust varem ja ei jõudnud ära kasutada.
Kuigi mu kõht oli üüüüüratu 

Kasutasin ikka päris mitu tuube ära. Üks on hetkel isegi alles kuna sünnitus tuli oodatust varem ja ei jõudnud ära kasutada.
Ma kasutan sama mid Tipu kasutas, aga mitte nii nagu juhendis vaid iga kord peale pesus käiku. Siiani ei ole arme näinud 

Kas imetamise ajal võib ka miskit määrida, et tekkinud venitusarme parandada?

enny- Postituste arv: 239
Registration date: 10/11/2009
Väga palju oleneb ikka ka oma naha elastsusest. Mul endal on puuduvad rasedusarmid kuigi olen olnud 3 korda lapseootel ja viimanekord olid veel kaksikud . Ja ei kasutanud ma ühtegi kreemi

magnificat- Postituste arv: 175
Registration date: 12/06/2010
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1