Kas olete pärast lapse sündi oma vanas kaalus tagasi?
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Dieedinurk
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4 • Share •
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4 •
1, 2, 3, 4
Re: Kas olete pärast lapse sündi oma vanas kaalus tagasi?
Enne rasedust kaalusin 54 kg ja sünnitama minnes olin 67 kg. Koju jõudes näitas kaal 57 kg, aga nüüdseks on kaalunumbrid kukkunud 51-ni. Ise olen väga rahul ja mees ka
Rasedusega võtsin kokku juurde miskine 20 kilo ringis. 2 kuud pärast sünnitust olin oma algses kaalus. Aga kaal kukkus edasi.. hetkel olen 63 kilo. Ideaal kaal mulle on ca 65-66 kilo muidu.. Aga noh... juurde võtta on alati kergem kui alla võtta! Lepin sellega hetkel mil kaasas tassida on poole aastane 10 ja poole kilone poiss!
Inna Uit saab varsti konkurentsi!
Inna Uit saab varsti konkurentsi!

Marianne- Moderaator

- Postituste arv: 1333
Registration date: 01/09/2009
5kg veel maha võtta ja siis ok

erlex- Omaklubi teemant

-

Postituste arv: 5077
Registration date: 15/12/2009
Kaugel sellest
, aga kindlasti hakkan jälle sügisest trennis käima, küll ta ikka alla läheb. Hea meelega oleks juba varem trennitama hakanud, aga treener arvas, et vara veel. Ei ole siin miskit põdeda. Iga asi omal ajal.
, aga kindlasti hakkan jälle sügisest trennis käima, küll ta ikka alla läheb. Hea meelega oleks juba varem trennitama hakanud, aga treener arvas, et vara veel. Ei ole siin miskit põdeda. Iga asi omal ajal.

Lote35- Omaklubi hõbe

- Postituste arv: 697
Registration date: 12/01/2011
Mina võtsin poja oodates juurde 20kg. 10kg sellest jäi maha haiglasse. Aga 10kg on ikka vaja maha saada. Oi valetan 4kg on ju juba läinud sellest 10st
Nii et siis 6kg veel siis olen esialgses kaalus. Aga sealt veel pikk tee idaalkaaluni
Nii et siis 6kg veel siis olen esialgses kaalus. Aga sealt veel pikk tee idaalkaaluni

nippy- Postituste arv: 80
Registration date: 15/04/2012
Enne rasedust kaalusin 59kg, raseduse lõpus kaalusin juba 74kg
Haiglasse jätsin sünnitusega 10 kg, millest 3080g oli laps
Nüüd paar aastat hiljem olen sünnituseelses kaalus tagasi ja rohkemgi veel, olen oma ideaalkaalus 52kg
Haiglasse jätsin sünnitusega 10 kg, millest 3080g oli laps
Nüüd paar aastat hiljem olen sünnituseelses kaalus tagasi ja rohkemgi veel, olen oma ideaalkaalus 52kg
Registration date: 15/10/2010
Neiuga võtsin juurde 18,5 kilo ja haiglasse jäi umbes 4. Algkaalu tagasi läksin 1,5 kuuga, ei teinud selleks midagi ja kaalusin 48 kilo. Kahjuks langes kaal mühinal edasi ja umbes 9 kuud hiljem kaalusin 43,5 kilo.

Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv: 1167
Registration date: 12/08/2010
Mustlasplika kirjutas: Kahjuks langes kaal mühinal edasi ja umbes 9 kuud hiljem kaalusin 43,5 kilo.![]()
Jessukene
Ma plikaga võtsin juurde 20 kilo, haiglasse jäi sellest oma kümnekas ja ülejäänud kaaluga elasin rõõmsalt plika 11 elukuuni kuni lõpetasin imetamise siis hakkas kaal kukkuma ja lõpetas 50 kilo peal, nüüd olen saavutanud 53kg aga tahaks oma 3 kilo veel juudre võtta.

minake- Omaklubi kuld

- Postituste arv: 1632
Registration date: 04/12/2009
Esimeste laste sünni järel polnud üldse kaalu tagasi saamisega probleeme, viimaste lastega aga küll. Eks ole vanust kah juba
20 lisakilo polnud ainult esteetiline probleem, vaid ka tervis hakkas jukerdama (vererõhk oli kõrgem, igapäevaseid kodutöid oli niiiiiii raske teha, muudkui ähkat-puhkat, jalgades olid krambid jne jne) Õnneks on pingutused toitumise muutmise osas vilja kandnud. Hea on tõdeda, et mulle meeldib selline toitumine nii väga, et ilmselt jäängi nii sööma
Oluliselt allapoole kaalu enam langetada ei tahaks, vb 2-3 kg, aga rohkem küll mitte. No neid pehmeid kohti, mida timmida ja trimmida oleks nagu siin ja seal, aga ilmselt see ei ole enam kaalulangetamises kinni, pigem olen mõnest kohast laste kandmiste ja vanusega "välja veninud"
20 lisakilo polnud ainult esteetiline probleem, vaid ka tervis hakkas jukerdama (vererõhk oli kõrgem, igapäevaseid kodutöid oli niiiiiii raske teha, muudkui ähkat-puhkat, jalgades olid krambid jne jne) Õnneks on pingutused toitumise muutmise osas vilja kandnud. Hea on tõdeda, et mulle meeldib selline toitumine nii väga, et ilmselt jäängi nii sööma
Oluliselt allapoole kaalu enam langetada ei tahaks, vb 2-3 kg, aga rohkem küll mitte. No neid pehmeid kohti, mida timmida ja trimmida oleks nagu siin ja seal, aga ilmselt see ei ole enam kaalulangetamises kinni, pigem olen mõnest kohast laste kandmiste ja vanusega "välja veninud"

Lote35- Omaklubi hõbe

- Postituste arv: 697
Registration date: 12/01/2011
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4 •
1, 2, 3, 4
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Dieedinurk
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4