Želatiin (26 jaanuar- 8 veebruar)
O.M.A. klubi :: Kodu :: Kokandusnurk :: Kokkame koos!
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • Share •
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2 
Želatiin (26 jaanuar- 8 veebruar)
Kokkama, kokkama!
Seekord valisin teemaks želatiin. Paljud ei julge želatiiniga mässamist vajavaid toite teha- pole teinud, ei tea kuidas jne. Tegelikult on see ju aga väga lihtne! Teha saab nii soolast, kui magusat. Kooke, sülte, tarrendeid, vahte....
Proovime järgi! Tee midagi maitsvat, kus sees ka želatiin (ei pea valdav osa valmistusviisist olema), klõpsti pildile ja meile ka näha
! Osalejad:
*Honeymoon
*Siki
*mitsunitsu
*Anka
*Maszke
*Accra
*Kaktus18
Viimati muutis seda HoneyMoon (Esm 08 Veeb 2010, 08:57). Kokku muudetud 9 korda
Re: Želatiin (26 jaanuar- 8 veebruar)
Ma osaleda ei julge aga jään teemat jälgima ja huvitavaid-lihtsaid ideid koguma
Seekord võtan ka osa... Nädalamenüü ongi veel lõpetamata, saab midagi käigupealt midagi lisada.

Siki- Postituste arv: 258
Registration date: 18/06/2009
Mitsunitsu pane oma tordi pilt ja täpne retsept magusate toitude juurde ka üles 

Ma võtan ka osa siis juba. Tegin sellise tordi eile ja leidsin selle teema siit siis ka.Tort
on hästi lihtne. Juubeli tordipulbrist põhjad ja vahel üks kiht virsikukompotti. Põhjad immutasin virsikutest üle jäänud siirupiga.
Vahel veel jogurti-vahukoore segu. Kasutasin maasika jogurtit ja zelatiin ka sees.
Peal ka zelatiin aga väga õrnõhuke kiht. Ainult selleks et maasikad kenasti kinni jääks. Tort on aga imemaitsev. Kui
veel infot vaja siis ütelge ja kirjutan juurde.
Ma ei oska pilti panna. Tegin täpselt nii nagu õpetuses kirjas kuidas pilti panna aga ei tule ikka

mitsunitsu- Postituste arv: 250
Registration date: 16/02/2009
Lingi panemisega sain hakkama. kui keegi targem oskab selle pildina siia lisada siis palun abi 
Edit: aitasin veidi. Tort näeb niiiiii maitsev välja.... HM

Edit: aitasin veidi. Tort näeb niiiiii maitsev välja.... HM

Mina ka osalen sellel nädalal. Pean nädalavahetuseks niikuinii mingi magustoidu välja mõtlema, eks siis otsin midagi sellist, kus želatiin sees.
Oi aitäh Honeymoon
Tort oli tõesti väga maitsev. Tegin selle oma musile sünnipäevaks. Ta tuli töölt koju ja ütles et jeever kes nii suure tordi küll ära sööb. See küll probleemi ei valmistanud ja tort oli mingi 2 tunniga kadunud. Paar sõpra tuli ka külla appi
Tort oli tõesti väga maitsev. Tegin selle oma musile sünnipäevaks. Ta tuli töölt koju ja ütles et jeever kes nii suure tordi küll ära sööb. See küll probleemi ei valmistanud ja tort oli mingi 2 tunniga kadunud. Paar sõpra tuli ka külla appi

Sellest tordist võtaks ise ka tükikese 

Tegin eile tarretist.
Kapinurka oli jäänud kaks pakki erineva poetarretist. Lisasin klaasi paar supilusikatäit erinevaid puuvilju, valasin esimese paki veega segatud sisu puuviljadele. Panin paariks tunniks külmkappi kallerduma. Kordasin protseduuri teise kihi tegemiseks. Lihtne ja maitsev (laisale perenaisele parim
)

Kapinurka oli jäänud kaks pakki erineva poetarretist. Lisasin klaasi paar supilusikatäit erinevaid puuvilju, valasin esimese paki veega segatud sisu puuviljadele. Panin paariks tunniks külmkappi kallerduma. Kordasin protseduuri teise kihi tegemiseks. Lihtne ja maitsev (laisale perenaisele parim
)

Ohh, mis ma leidsin, mõtleme, siis miksi zelatiini asja välja

maszke- Omaklubi pronks

- Postituste arv: 384
Registration date: 23/11/2009
Sellise tassitarretise tegin ma ka. Osa maasikad mis tordist alles jäid hakkisin pisikesteks tükkideks ja üks zelatiinileht mahla sisse ja siis marjadele peale ning külma. Mu tibu Fredile see küll väga maitses. Pilti sellest kahjuks ei ole.

Pange mind kah kirja.
Ma kavatsen 5 veb teha ühe üüber maitsva koogi.
Ma kavatsen 5 veb teha ühe üüber maitsva koogi.

3.okt.2008
24.sept.2010 

accra- Moderaator

-

Postituste arv: 3077
Ma kavatsen 5. või 7. teha šokolaadivahutorti, see ka želatiiniga, aga fotokat sel ajal mul ilmselt ei ole. Kui on, siis teen pildi ja näitan teile ka 

Minu täna valminud üllitis - kama-koore tarretis mustikatega.

Koostis:
200 ml vahukoort
200 ml hapukoort
2 spl kamajahu
8 tl suhkrut
2 tl želatiini
külmikust võetud mustikaid ja peale raputamiseks kasutasin röstitud purustatud sarapuupähkleid.
Valmistamine:
1. vahukoor suhkruga vahtu
2. hapukoor kamaga segamini
3. želatiin 3 spl veega likku ja siis sulatasin kuumavee vannis ära ning jahutasin
4. vahukoor ja hapukoor segamini ja aeglaselt niristades jahtunud sulanud želatiin
5. Kaussi vaheldumisi segu ja mustikaid, viimaseks kihiks segu
6. Kaunistuseks röstitud purustatud sarapuupähklid

Koostis:
200 ml vahukoort
200 ml hapukoort
2 spl kamajahu
8 tl suhkrut
2 tl želatiini
külmikust võetud mustikaid ja peale raputamiseks kasutasin röstitud purustatud sarapuupähkleid.
Valmistamine:
1. vahukoor suhkruga vahtu
2. hapukoor kamaga segamini
3. želatiin 3 spl veega likku ja siis sulatasin kuumavee vannis ära ning jahutasin
4. vahukoor ja hapukoor segamini ja aeglaselt niristades jahtunud sulanud želatiin
5. Kaussi vaheldumisi segu ja mustikaid, viimaseks kihiks segu
6. Kaunistuseks röstitud purustatud sarapuupähklid
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2 
O.M.A. klubi :: Kodu :: Kokandusnurk :: Kokkame koos!
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2