Räägime vankritest ja jagame kogemusi

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down

RE: Vankritest

Postitamine  niitse on Nelj 10 Nov 2011, 15:33

Mina otsisin ka oma esimesele lapsele pikka aega nö. õiget vankrit. Lõpuks valisin 2 tükki välja ja võtsin mehe kaasa vaatama, kumba tema eelistaks. Tema arvates oli huvitavama välimusega Mustika keskuse Beebicenteris Tuttis Zippy. Olemas nii korv, istumisosa kui ka häll.
Vanker on muidu väga hea, suurimad plussid tema kergus ja väga hea manööverdamisvõime. Saab ka tõmmata katet täiesti üle lapse, nt väikese vihma korral ei ole vaja kohe vihmakile välja otsida, samas jääb kilest aken katuse sees siis täpselt nii et laps näeb ikka välja. Miinusteks aga natuke liiga väike rataste vahe, ehk siis esimesed ja tagumised on üksteisega nii lähedal et nt kõrgematest äärekividest on väga tülikas alla minna. All oleva korvi ees on ka nõme toru, segab asjade sisse panemist. Ja siis need õhkkummid. Paljud kiidavad, meie enam ei kiida. No on küll vaiksed ja kergelt saab liikuda, kuid nüüd mitmeid kordi katki läinud nii õhkkumm kui ka üks väliskumm on mõrane, pumbata on nende väikeste pilude tõttu ka äärmiselt tülikas, mis seal ratta katte sees on. Mees on nüüd arvamusel, et igal juhul oleks täiskumm parem. No mine võta siis kinni.... Kui need kummid välja arvata, siis on vanker aga päris hea, mingi 8 punkti 10-st. Keegi ütles, kui laps juba istumisosas oli, et teil on nii seksikas vanker !

niitse

Postituste arv: 2
Registration date: 10/11/2011

Tagasi üles Go down

Re: Räägime vankritest ja jagame kogemusi

Postitamine  heleriin on Reede 25 Nov 2011, 11:55

Mul I'Coo Peak 4. Väga hea käru. See vedrustus võlus mind ära Ja siiani ei ole midagi kahtsema pidanud.

heleriin

Postituste arv: 2
Registration date: 21/07/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  DiDi on Teis 28 Veeb 2012, 09:02

Meil EJ City cross. No ei oska ühtegi halba sõna hetkel öelda. Piisavalt ruumi, liigub nagu tank, samas kaalu vast nii 13kg Seega mitte väga raske. Istumisosa käib täislamavasse, seda kergelt ja kiirelt.
Ainuke asi, millest puudust tunnen on topsihoidja

DiDi

Postituste arv: 23
Registration date: 23/02/2012

Tagasi üles Go down

Postitamine  kristi0310 on Teis 28 Veeb 2012, 09:27

Esimene vanker, mille ostsime oli Jedo Bartatina, hinna ja kvaliteedi suhe on totaalselt paigas Väga 5+ vanker

Kerkäruna kasutan Chicco Multiwayd

Kasutanud olen seda juba 1,5 aastat, iga ilmaga väljas käinud,läbi suurte hangede pusinud, palju-palju kilomeetreid läbi kärutanud, nüüdseks raam kriuksub ja logiseb pisut, aga mina olen selle käruga ülimalt rahul. Olgem ausad, kergkärud pole mõeldud iga ilmaga ja igal maastikul sõitmiseks Aga just seda olen mina 1,5aastat teinud Lisaks on seda käru väga lihtne kokku-lahti võtta ja kerge on ta ka

kristi0310
abimoderaator

Postituste arv: 288
Registration date: 15/10/2010

Tagasi üles Go down

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles