Mida sööte hommikuks?
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • Share •
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 •
1, 2
Mida sööd hommikul? (saad valida mitu)
Re: Mida sööte hommikuks?
Midagi ei söö ega joo
esimesed näksimised tulevad alles lõunapaiku. Vahest ainult tee, mõnikord võileib või hommikuhelbed.
esimesed näksimised tulevad alles lõunapaiku. Vahest ainult tee, mõnikord võileib või hommikuhelbed.
mitike- Omaklubi kuld

- Postituste arv: 1107
Registration date: 05/06/2009
Ma ka ei söö hommikul, lihtsalt pole aega. Ühe tassi kohvi joon, vahel ka kaks. Sebimist on nii palju, et ise saan midagi hamba alla pista alles peale keskpäeva.
MÕTTEMULLID, KÄSITÖÖBLOG, FACEBOOK
Mina muutusin juba rasedana totaalseks hommikusöögifriigiks ehk et söön jube palju hommikuti.
Enne kui tööl käisin, ei söönud hommikuti midagi. Nüüd söön putru koos lapsega ja lisaks ka võileiba ja tassi kohvi. Ja päeval lõunat pigem ei söö, kuna nii suurest hommikusöögist kõht päev otsa täis. Laps ka hommikul suure söömaga, lisaks pudrule sööb ka võileiba ja vahel ka neljaviljakrõbuskeid või puuvilja.
Enne kui tööl käisin, ei söönud hommikuti midagi. Nüüd söön putru koos lapsega ja lisaks ka võileiba ja tassi kohvi. Ja päeval lõunat pigem ei söö, kuna nii suurest hommikusöögist kõht päev otsa täis. Laps ka hommikul suure söömaga, lisaks pudrule sööb ka võileiba ja vahel ka neljaviljakrõbuskeid või puuvilja.
Meie peres on ka põhilised ikka võileivad ja kohv. Lapsele teen igal hommikul putru lootes, ehk seekord sööb kausi tühjaks.

anukas- Postituste arv: 109
Registration date: 10/01/2010
karm tädiThelma kirjutas:Minu hommikusöök on 2 võikut mis näevad välja nii
Röstitud rukkipala- seal peal 1viil suitsusinki, 6 viilu jalapenot, 0.5 viilu kõvemat juustu (old holland)
aga mina olen harjunud koguni 2 hommikusöögiga. ehk siis varahommikul ärgates helbed piimaga (aga mitte Kellogs vaid Santé Crunchy) ja kohv ning kuskil paari tunni pärast võikud (juust tomatiga vms) ja roheline tee ja veel midagi magusat. aga kui eelmisest päevast on järgi nt torti v kooki, söön esimese h.söögi ajal neid. õgard olen, ma tean

ahjaa, laps sööb viksilt ja viisakalt putru nagu miilenki

lemming- Omaklubi hõbe

- Postituste arv: 907
Registration date: 16/02/2009
Vot magusat kooki võin ka mina hommikul süüa aga tavaliselt ei jää õhtust ühtegi tükki alles
Kui ma juhuslikult kuskil mujal ööbin siis söön küll hommikul kõhu täis.
Täiesti imelik. Vahest joon isegi kohvi 
Kui ma juhuslikult kuskil mujal ööbin siis söön küll hommikul kõhu täis.
Täiesti imelik. Vahest joon isegi kohvi 

mitike- Omaklubi kuld

- Postituste arv: 1107
Registration date: 05/06/2009
Ma ei söönud kuskil 15 aastat hommikuti midagi, aga nüüd juba teist nädalat harjutan end tervislikumalt toituma ning enamasti söön mingit putru või siis müslit. Tänane menüü oli õite imelik, aga lihtsalt tekkis selline isu: võtsin pool tassi täisterakaerahelbeid, valasin keeva vee peale ja lasin natuke seista, siis valasin vee ära, segasin juurde sügavkülma mustikaid ja õige pisut pruuni suhkrut ja nii nämma oli. Homme teen jälle

Lote35- Omaklubi hõbe

- Postituste arv: 697
Registration date: 12/01/2011
Ja paadunud kohvitaja olin ka varem, aga nüüd sellest ka prii 

Lote35- Omaklubi hõbe

- Postituste arv: 697
Registration date: 12/01/2011
Paar võileiba ja tass kohvi
laupäeva hommikul on puder ja pühapäeval on pannukad 
laupäeva hommikul on puder ja pühapäeval on pannukad 
Suur tass kohvi ja tavaliselt viil röstsaia .

3.okt.2008
24.sept.2010 

accra- Moderaator

-

Postituste arv: 3248
Registration date: 16/02/2009
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 •
1, 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2