Millist puuvilja eelistad?
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • Share •
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2 
Millist puuvilja eelistad?
Apelsine jumaldavad pehmeloomulised armsad ja suhtlemisaldid inimesed,kes teistega hästi läbi saavad ja arvavad,et neil pole õigust kellelegi koormaks olla.
Arbuusi eelistavad need,kes viivad alustatud töö hoolikalt lõpule,säästmata jõudu ja aega.
Banaani valivad tahtejõulised ja mehised natuurid,kes ei karda olla esmaavastajad.Tõsi küll:banaani austajatel vaheldub aktiivsus tihi elunautimusperioodidega.
Viinamarjad võluvad neid,kes ei kaldu avameelsusele ja ka hindavad teistes oskust saladust hoida.
Pirnid meeldivad sõbralikule rahuliku iseloomuga inimesele,kellel on head jutustamisannet.
Aedmaasikat eelistavad sellised inimesed,kellele meeldivad ilusad ja kallid asjad ning kellel ei ole kahju raha kulutada kõige peenemate ja elegantsematele asjadele.
Virsiku valivad need,kellel on õrn hing ja kelle haavatus on peidetud välise tagasihoidlikuse taha.
Ploomid meeldivad eriti natuuridele,kes kipuvad sümbolitega mõtlema ja on mõningal määral melanhoolsed.
Õunu eelistavad praktilised ja töökad inimesed,kes on oma harjumustes konservatiivsed,aga valmis abivajajale kohe appi tulema.
Allikas: http://blablabla.ee/Artiklid/artikkel/6421
Arbuusi eelistavad need,kes viivad alustatud töö hoolikalt lõpule,säästmata jõudu ja aega.
Banaani valivad tahtejõulised ja mehised natuurid,kes ei karda olla esmaavastajad.Tõsi küll:banaani austajatel vaheldub aktiivsus tihi elunautimusperioodidega.
Viinamarjad võluvad neid,kes ei kaldu avameelsusele ja ka hindavad teistes oskust saladust hoida.
Pirnid meeldivad sõbralikule rahuliku iseloomuga inimesele,kellel on head jutustamisannet.
Aedmaasikat eelistavad sellised inimesed,kellele meeldivad ilusad ja kallid asjad ning kellel ei ole kahju raha kulutada kõige peenemate ja elegantsematele asjadele.
Virsiku valivad need,kellel on õrn hing ja kelle haavatus on peidetud välise tagasihoidlikuse taha.
Ploomid meeldivad eriti natuuridele,kes kipuvad sümbolitega mõtlema ja on mõningal määral melanhoolsed.
Õunu eelistavad praktilised ja töökad inimesed,kes on oma harjumustes konservatiivsed,aga valmis abivajajale kohe appi tulema.
Allikas: http://blablabla.ee/Artiklid/artikkel/6421

Pärlike- abiAdministraator

-

Postituste arv: 3434
Registration date: 18/02/2009
Re: Millist puuvilja eelistad?
Tahaks kõiki

armsake- Omaklubi kristall

-

Postituste arv: 3644
Registration date: 16/02/2009
Minu lemmikud, mandariinid, polnud siin nimekirjas esindatud. Seega valin kõige sarnasema, ehk siis apelsinid.
MÕTTEMULLID, KÄSITÖÖBLOG, FACEBOOK
Arbuuuuus
teised kõik ka maitsevad
teised kõik ka maitsevad

mitike- Omaklubi kuld

- Postituste arv: 1107
Registration date: 05/06/2009

kats- Omaklubi kristall

-

Postituste arv: 2784
virsik ja arbuus

muffyns28- Omaklubi kuld

-

Postituste arv: 1352
Registration date: 16/06/2009
Ma olen hoopis teistsugune aga lemmikud on arbuus, melon, mandariin, sidrun

Soulshaker- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2590
Registration date: 16/02/2009
Arbuus, banaan ja viinamarjad - tundsin end kirjelduses ära küll

Külaline- Külaline

Pärlike- abiAdministraator

-

Postituste arv: 3434
Virsik on lemmik, aga iseloomustus küll paika ei pea

p2iv2ns2de- Postituste arv: 34
Registration date: 11/07/2010
arbuus nämma

erlex- Omaklubi teemant

-

Postituste arv: 5077
Registration date: 15/12/2009
Kõiki taaaahaaaaks!!!!
Eriti praegu, kui väljas hanged veel poolde aknasse kõrguvad
Tegelikult on mu lemmik hoopiski hurmaa, neid sõin viimast last kandes pea iga päev 4-5 tk. Kuidas see mu kehakaalule mõjus, sellest ma parem ei räägi...
Aga arbuus on ka muidugi super asi! Melonist ma nii väga ei hooligi. Aga jah, juurikad ja puuviljad ja kõik muu värske kraam läheb hästi peale, võiksingi sellest vist elada...
Eriti praegu, kui väljas hanged veel poolde aknasse kõrguvad
Tegelikult on mu lemmik hoopiski hurmaa, neid sõin viimast last kandes pea iga päev 4-5 tk. Kuidas see mu kehakaalule mõjus, sellest ma parem ei räägi...
Aga arbuus on ka muidugi super asi! Melonist ma nii väga ei hooligi. Aga jah, juurikad ja puuviljad ja kõik muu värske kraam läheb hästi peale, võiksingi sellest vist elada...

Lote35- Omaklubi hõbe

- Postituste arv: 695
Registration date: 12/01/2011
Erinevaid puuvilju tahaks eriti talvel. Aga meelsasti söön pirni ja viinamarju.
naxy- Moderaator

- Postituste arv: 1252
Registration date: 19/11/2009
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2