Viljandlased, koguneme siia! Vol.2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 62 • Share •
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 62 •
1, 2, 3 ... 32 ... 62 
Re: Viljandlased, koguneme siia! Vol.2
Hei, lähen korra välja ning ongi teine vol .
Jõulukingitus on hea mõte-las äkki igaüks ise otsustab mis summa eest teeb ja äkki teeb hoopiski ise ,et omaenda otsustada .
Detsembrini on aega küll aga usun,et aja leidmine võib keeruline olla kuna Laural on 21. dets ja minul 22.dets sünnipäev,siis jõulud ning lõpuks ka uusaasta ning tean paari veel kellel dets. siin sünnipäevad on aga kindlasti üritab sobitada
Täna on nii fantastiline ilm väljas,jalutada oli ikka super eht!
Jõulukingitus on hea mõte-las äkki igaüks ise otsustab mis summa eest teeb ja äkki teeb hoopiski ise ,et omaenda otsustada .
Detsembrini on aega küll aga usun,et aja leidmine võib keeruline olla kuna Laural on 21. dets ja minul 22.dets sünnipäev,siis jõulud ning lõpuks ka uusaasta ning tean paari veel kellel dets. siin sünnipäevad on aga kindlasti üritab sobitada
Täna on nii fantastiline ilm väljas,jalutada oli ikka super eht!

Dior- Omaklubi pronks

- Postituste arv: 492
Registration date: 10/09/2010
nu kui see kokkutulek tuleb siis tulex se teha kindlasti kuskil peale 9detsembrit,sest jõulude aeg on kõigil kiire

annukas18- Omaklubi kuld

- Mailapsed 2009 abimode
Postituste arv: 1415
Registration date: 21/07/2009
See õige jah sest jõulud jne siis palju tegemist

erlex- Omaklubi teemant

-

Postituste arv: 5077
Registration date: 15/12/2009
justas jestas kus te olete alles lobiseda jõudnud:D
Jõulupakid ja loos väga äge mõte
Jõulupakid ja loos väga äge mõte

janee- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2466
Registration date: 07/10/2009
pläku läku ikka vaja teha

erlex- Omaklubi teemant

-

janee- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2466
Registration date: 07/10/2009
Jessukene, siit ei saa enam üldse eemal olla
Jõulupidu on superhea idee
Me ei peagi seda jõulude ajal tegema, ikka enne, sest jõulude ajal on ju kõigil toimetusi küll ja rohkemgi veel. Ma pakuks välja, et teeks nii u 15. kuupäeval, ma küll ei tea, mis päev see on ainult
Siis ei oleks liiga palju enne ega pärast jõule. Jõulupaki idee on ka hea, aga arvan, et pigem siis fikseeritud summa. Väiksematele lastele saab ju ka osta midagi tervislikku v kasulikku. Nt mõne püree, puuvilju või nt praktilise poole pealt toidutaldrik v mida iganes
See on minu mõte vähemalt.
Ma ka ei tea, kas saame Diori juurde tulla
kuna Nele täna päris palju köhinud
Täna oli tõesti superilus ilm, vähemalt kella 4 paiku, kui me väljas jalutasime.
Jõulupidu on superhea idee
Me ei peagi seda jõulude ajal tegema, ikka enne, sest jõulude ajal on ju kõigil toimetusi küll ja rohkemgi veel. Ma pakuks välja, et teeks nii u 15. kuupäeval, ma küll ei tea, mis päev see on ainult
Siis ei oleks liiga palju enne ega pärast jõule. Jõulupaki idee on ka hea, aga arvan, et pigem siis fikseeritud summa. Väiksematele lastele saab ju ka osta midagi tervislikku v kasulikku. Nt mõne püree, puuvilju või nt praktilise poole pealt toidutaldrik v mida iganes
See on minu mõte vähemalt. Ma ka ei tea, kas saame Diori juurde tulla
kuna Nele täna päris palju köhinud
Täna oli tõesti superilus ilm, vähemalt kella 4 paiku, kui me väljas jalutasime.

Monique- Omaklubi kristall

- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv: 4147
Registration date: 27/05/2009
Pärast istungi üksinda kolmapäeval
Aga loodame ikka,et korda saate.
Ikka vastikud on need köhad ja nohud ja üldse igasugused haigused .Õnneks me oleme siiamaani veel pääsenud nendest .Ptüi,ptüi,ptüi
Aga loodame ikka,et korda saate.
Ikka vastikud on need köhad ja nohud ja üldse igasugused haigused .Õnneks me oleme siiamaani veel pääsenud nendest .Ptüi,ptüi,ptüi

Dior- Omaklubi pronks

Küsin suurelt ringilt,et kas keegi ei oska head/odavat printerit soovitada?
Siiamaani pole endam vaja läinud kuid nüüd vaja koolis referaate teha jt . kalliks läheb raamatukogus see printimine , hetkel 5 referaati , ühes 20 lehekülge , 1.- leht -vähemalt sada krooni ning värviline leht makstab 10.- leht
Odavam on endale printer osta .
Siiamaani pole endam vaja läinud kuid nüüd vaja koolis referaate teha jt . kalliks läheb raamatukogus see printimine , hetkel 5 referaati , ühes 20 lehekülge , 1.- leht -vähemalt sada krooni ning värviline leht makstab 10.- leht
Odavam on endale printer osta .
Dior- Omaklubi pronks

Kahjuks ei oska öelda aga tule minu juurde prinitma

erlex- Omaklubi teemant

-

Dior mul Epson mingisugune värvikas, minuarust saavad kassetid väga kiiresti tühjaks, mul agar poeg kodus
Aga seda samust nagu monique ütles sellest ma mõtlesingi, arvan et suuremad kingid toob lastele ikka jõuluana, meil aga pärastlõunane istumine laste ja emadega ning väike meene on ka siis lastele.
Ma arvan et 50 krontsi on normaalne hind midagi poest leidmaks või ise tegemaks.
Aga seda samust nagu monique ütles sellest ma mõtlesingi, arvan et suuremad kingid toob lastele ikka jõuluana, meil aga pärastlõunane istumine laste ja emadega ning väike meene on ka siis lastele.
Ma arvan et 50 krontsi on normaalne hind midagi poest leidmaks või ise tegemaks.

minake- Omaklubi kuld

- Postituste arv: 1633
Registration date: 04/12/2009
Monique kirjutas:Ma pakuks välja, et teeks nii u 15. kuupäeval, ma küll ei tea, mis päev see on ainultSiis ei oleks liiga palju enne ega pärast jõule. Jõulupaki idee on ka hea, aga arvan, et pigem siis fikseeritud summa. Väiksematele lastele saab ju ka osta midagi tervislikku v kasulikku. Nt mõne püree, puuvilju või nt praktilise poole pealt toidutaldrik v mida iganes
See on minu mõte vähemalt.
15. detsember on kolmapäev.

Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv: 1167
Registration date: 12/08/2010
Erlex-ma prindin su vaeseks
Kolmapäev 15. detsember tundub sobivat
Mis siis täna emmed teete,kas kodused või läheb keegi välja ka?
Kolmapäev 15. detsember tundub sobivat
Mis siis täna emmed teete,kas kodused või läheb keegi välja ka?

Dior- Omaklubi pronks

Valutan oma põske, täna 3. päev peale hamba tõmbamist. Homme koju, hetkel puhkan väikest viisi ema juures, teeb neiule ise vanni.
Tegi kohupiimakooki. 
Mul ka printer olemas, aga hetkel pole tinti. Pulmakutsed sain tehtud ja oligi otsas, pole jõudnud asjaga tegeleda. Prindib mingit kahtlast värvi teksti veel.
Tegi kohupiimakooki. 
Mul ka printer olemas, aga hetkel pole tinti. Pulmakutsed sain tehtud ja oligi otsas, pole jõudnud asjaga tegeleda. Prindib mingit kahtlast värvi teksti veel.

Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv: 1167
Registration date: 12/08/2010
Kolmapäev meile ka arvatatavasti sobiks
Aga kuna sinnani on veel palju aega, vaatame, kunas tehtud saame
Minuarust on printerid nii odavaks läinud, kui sa muidugi tahad mingit kõige tavalisemat. Ma ikka neid reklaamlehti olen vaadanud, seal on küll tavaliselt alla 1000.- Mäletan aega, kui printer maksis ikka 3000-5000.-
Aga kuna sinnani on veel palju aega, vaatame, kunas tehtud saame
Minuarust on printerid nii odavaks läinud, kui sa muidugi tahad mingit kõige tavalisemat. Ma ikka neid reklaamlehti olen vaadanud, seal on küll tavaliselt alla 1000.- Mäletan aega, kui printer maksis ikka 3000-5000.-

Monique- Omaklubi kristall

- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv: 4147
Registration date: 27/05/2009
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 62 •
1, 2, 3 ... 32 ... 62 
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 62