Minake kutsub kohvile 24 novembril!!
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 8 • Share •
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Minake kutsub kohvile 24 novembril!!
ohh juudas jah
tegelt ma tahtsin enne selle postituse viljandi teemasse kirjutada..ei tea kuidas ta siia sattus siis
tegelt ma tahtsin enne selle postituse viljandi teemasse kirjutada..ei tea kuidas ta siia sattus siis

janee- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2466
Registration date: 07/10/2009
Re: Minake kutsub kohvile 24 novembril!!
Nii siin üks kiidulaul vitamiinilehttp://naine.postimees.ee/?id=344605 Igatahes on näha et suuremad on tervemad küll, kui kalamaksaõli võtavad. Nüüd need puha maitsega ja pole enam nii hullu maitsega. Kõige väiksemale annan veel tavalist d-vitamiini. Ise peaks ka midagi võtma, sest olen lastest veel nõrge,ma tervisega. Aga tõbistele
. Meie käisime täna talve nautimas, väga mõnus. pisike kutt uudistas ja möllas lumes. Kelku kardab, aga küll ta sellega ka harjub. Eemine talv möödus meil peaaegu nii et õue ei saanudki, kogu aeg oli haige, üks haigus lõppes teine algas.
. Meie käisime täna talve nautimas, väga mõnus. pisike kutt uudistas ja möllas lumes. Kelku kardab, aga küll ta sellega ka harjub. Eemine talv möödus meil peaaegu nii et õue ei saanudki, kogu aeg oli haige, üks haigus lõppes teine algas. 
ˇmiio23- Omaklubi hõbe

-

Postituste arv: 603
Registration date: 12/12/2009
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 8