Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12) vol'7
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 60 • Share •
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 60 • 1, 2, 3 ... 30 ... 60 
Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12) vol'7
No Nii siis siin uus teema
Minul 5 võitu juba kes 6-nda teeb?
Minul 5 võitu juba kes 6-nda teeb?

erlex- Omaklubi teemant

-

Postituste arv: 5077
Registration date: 15/12/2009
Re: Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab (12) vol'7
Erlex, see on juba kummaline

ˇmiio23- Omaklubi hõbe

-

Postituste arv: 603
Registration date: 12/12/2009
On jah imelik juba hakkab

erlex- Omaklubi teemant

-

Erlex, sa kohe oskad! Nii vahva ju tegelikult!
Mina hakkan kahtlustama, et meil majas kummitab. Pidevalt välisuks paugub, trepil on sammud, allkorrusel, on kobistamine, nagu sätitaks asju ümber vms... Ühel korral, kui ma kodunt ära olin õhtul ja mees oli lastega omapäi, oli ka välisuks paukunud, siis oli all koridoris midagi kolistatud seal, seejärel tulid sammud trepist üles, kuid üleval ukse taga trepihallis, kus trepp lõppeb, oli seejärel vaikseks jäänud. Mees oli vaatama läinud, et ehk mina juba tulin, kuigi pidin tund aega hiljem tulema, kui ei midagi. Mina tulin ikka õigel ajal koju. Pakaseliste ilmade ajal mõtlesime, et külm paugutab välisust, seda on juhtunud küll majaseinaga, nagu suur tellis või maakivi visataks vastu majaseina, selline kõva kõmakas ikka. Aga nüüd pole pakast ega midagi praegu ja need kahtlased hääled on muutunud ajapikku igapäevaseks nähtuseks. Huvitaval kombel koer ka ei haugu, seega ei saa võõrad ka majas käia, sest meie koer ei lase ühtegi võõrast niisama hoovi sissegi.
Mina ise ei karda, aga lapsed on pelgama hakanud. Üleval trepihall, trepp ja alumine koridor on kõik külm ja õhtuti ka pime, vetsu minekuks tuleb läbi minna just sealt, kus see kummitus põhiliselt kolistab ja kõnnib. Eile jälle õhtul kummitus möllas ja ma arvasin algul, et mees tuli koju, sest paukus välisuks ja alumise korruse tubadesse viiv uks ka paukus, seal on mehel tema tööriistad ja firma paberimajandus. Aga autot maja ees polnud ja lamp jäi ka all tubades kustu. Läksin vaatama, mis toimub ja suuremad lapsed tulid kohe kaasa, et vetsus ära käia, sest üksi nad ei julgenud enam. Päris probleem juba. Seletan küll lastele, et misiganes või kesiganes seal kolistab, too ei saa neile midagi teha ja karta pole mõtet, aga pole sest seletusest kasu.

Mina hakkan kahtlustama, et meil majas kummitab. Pidevalt välisuks paugub, trepil on sammud, allkorrusel, on kobistamine, nagu sätitaks asju ümber vms... Ühel korral, kui ma kodunt ära olin õhtul ja mees oli lastega omapäi, oli ka välisuks paukunud, siis oli all koridoris midagi kolistatud seal, seejärel tulid sammud trepist üles, kuid üleval ukse taga trepihallis, kus trepp lõppeb, oli seejärel vaikseks jäänud. Mees oli vaatama läinud, et ehk mina juba tulin, kuigi pidin tund aega hiljem tulema, kui ei midagi. Mina tulin ikka õigel ajal koju. Pakaseliste ilmade ajal mõtlesime, et külm paugutab välisust, seda on juhtunud küll majaseinaga, nagu suur tellis või maakivi visataks vastu majaseina, selline kõva kõmakas ikka. Aga nüüd pole pakast ega midagi praegu ja need kahtlased hääled on muutunud ajapikku igapäevaseks nähtuseks. Huvitaval kombel koer ka ei haugu, seega ei saa võõrad ka majas käia, sest meie koer ei lase ühtegi võõrast niisama hoovi sissegi.
Mina ise ei karda, aga lapsed on pelgama hakanud. Üleval trepihall, trepp ja alumine koridor on kõik külm ja õhtuti ka pime, vetsu minekuks tuleb läbi minna just sealt, kus see kummitus põhiliselt kolistab ja kõnnib. Eile jälle õhtul kummitus möllas ja ma arvasin algul, et mees tuli koju, sest paukus välisuks ja alumise korruse tubadesse viiv uks ka paukus, seal on mehel tema tööriistad ja firma paberimajandus. Aga autot maja ees polnud ja lamp jäi ka all tubades kustu. Läksin vaatama, mis toimub ja suuremad lapsed tulid kohe kaasa, et vetsus ära käia, sest üksi nad ei julgenud enam. Päris probleem juba. Seletan küll lastele, et misiganes või kesiganes seal kolistab, too ei saa neile midagi teha ja karta pole mõtet, aga pole sest seletusest kasu.

MÕTTEMULLID, KÄSITÖÖBLOG, FACEBOOK
siq29 Nii jube kui kummitab ju
Mina küll nii kardaks.
Mina küll nii kardaks.
erlex- Omaklubi teemant

-

Mul sõbrannal majas kummitas kus ta kunagi elas.See oli nii jube ,et ajas hirmu nahka.Vool oli ka veel ära ja istusime pimedas ühes toas
ja ülevalt pööningult kostis naise laulu.
ja ülevalt pööningult kostis naise laulu.
Meil ka siin keegi veel, aga kui teda ei seda, ei sega tema mind ka.
Siiani oleme kõik need aastad ära mahtunud ja ehk mahume ikka ka tulevikus.
Siiani oleme kõik need aastad ära mahtunud ja ehk mahume ikka ka tulevikus.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv: 1167
Registration date: 12/08/2010
See kummitus pidi väga palju mõjutama pere elu.

erlex- Omaklubi teemant

-

Hommik :päkaliine:
Jälle võit erlexile, nooo pole aus. Aga palju õnne siis järjekordse võidu puhul
Kummitustega mul kokkupuuteid pole olnud...jumal tänatud. Ma olen ju päris suur argpüks
Jälle võit erlexile, nooo pole aus. Aga palju õnne siis järjekordse võidu puhul
Kummitustega mul kokkupuuteid pole olnud...jumal tänatud. Ma olen ju päris suur argpüks
Viimati muutis seda Patty (Püh 30 Jan 2011, 14:24). Kokku muudetud 1 kord

Külaline- Külaline
Ega mind ennast see kummitus või kesiganes ei häiri, mu pärast olgu ja elagu me majas, aga segab just laste koha pealt, sest nemad kardavad. Aga kui see kummitus peaks hakkam asju ümber tõstma vms, siis tuleb tal minuga tegemist!

MÕTTEMULLID, KÄSITÖÖBLOG, FACEBOOK
Käisime jalutamas, nii mõnus ilm oli.
Päevad on hakanud pikemaks minema, nii hea, nüüd saab õhtuti ka õues käia. Kevad pole enam mägede taga
Oh, kuidas tahaks juba sinililli ja vulisevaid ojakesi.
Päevad on hakanud pikemaks minema, nii hea, nüüd saab õhtuti ka õues käia. Kevad pole enam mägede taga
Oh, kuidas tahaks juba sinililli ja vulisevaid ojakesi.

Külaline- Külaline
Ohh jahh meie nüüd saime ka lõpuks kodu poole tagasi kahjuks aga päris koju ei saa sest jube kuidas teed´kinni tuiskand

erlex- Omaklubi teemant

-

on jah kõik kinni tuisand..hea et eile poes ära käisin sest täna kodust välja enam ei saand

janee- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2466
Registration date: 07/10/2009
Meil pole tuisk eriti suuri kahjusid teinud. Teed on kõik enam vähem sõidetavad.

Külaline- Külaline
Siin kohe eriti vaikne
Meil lasteaias oli üks laps jäänud haigeks (tuulerõuged) seega eeldan ,et lasteaias jälle liikvel see 
Meil lasteaias oli üks laps jäänud haigeks (tuulerõuged) seega eeldan ,et lasteaias jälle liikvel see 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 60 • 1, 2, 3 ... 30 ... 60 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 60