Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab! (12) vol"10
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 22 • Share •
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 22 •
1, 2, 3 ... 12 ... 22 
Re: Võidab see, kes viimase vastuse kirjutab! (12) vol"10
Ise ka ei tea, mõni päev on lihtsalt nõme.
Nüüd läks tuju natuke paremaks, Luisa sõi terve kausitäie putru ära. Nii tubli
Nüüd läks tuju natuke paremaks, Luisa sõi terve kausitäie putru ära. Nii tubli

Külaline- Külaline
Oi kui tubli laps

erlex- Omaklubi teemant

-

Postituste arv: 5077
Registration date: 15/12/2009
Mina suutsin täna vanema tütre peale koledamal kombel vihastada, pisarateni lausa. Põgenesin ülakorruselt allkorrusele suurde tuppa, kus on mehel tööriistad, kus ta puutööd teeb vahel ja kus remont käib ja kus pliit ka parasjagu küdes, sest seal kasvavad meil praegu potsikutes tomatitaimed ja ruum peab soe olema. Istusin leso peale, mis hakkas tasapisi soojaks muutuma, nutsin ja mõtlesin igasugu musti mõtteid, et niigi suured probleemid minu ja mu mehe vahel ja nüüd veel tütar ka tekitab peavalu... Igasugused seosetud mõtted jooksid mul seal olles peast läbi. Vahepeal panin pliidi alla puuklotse juurde ja vahtisin tuima näoga, kuidas need põlema lähevad.
Ja siis jäin neid puuklotse enda kõrval plastvannis vaatama ja meenus lapsepõlv. Otsisin mehe asjade hulgast üles rulli liivapaberit, rebisin seda jupikese ja kukkusin neid erineva suurusega klotse lihvima, nende servi ja nurki veidi ümaramaks, et servad ei teeks lapse peopesadele haiget. Neid klotse oli igas mõõdus ja enamus ei sobinud, aga mingi hulga valisin lastele mängimiseks välja ja aina nühkisin neid ükshaaval liivapaberiga, nautides üksindust. Teadsin küll, et mees on kolme lapsega üleval üksi ja üritab süüa teha, aga ma ei kiirustanud kuhugi, mingi paar tundi tegelesin soojal lesol istudes nende klotsidega. Mõnus oli. Ja tegevus oli parajalt närve rahustav. Nüüd on siis lastel natuke puuklotse juures, lisa poest ostetutele, mis on palju väiksemad.
Ja siis jäin neid puuklotse enda kõrval plastvannis vaatama ja meenus lapsepõlv. Otsisin mehe asjade hulgast üles rulli liivapaberit, rebisin seda jupikese ja kukkusin neid erineva suurusega klotse lihvima, nende servi ja nurki veidi ümaramaks, et servad ei teeks lapse peopesadele haiget. Neid klotse oli igas mõõdus ja enamus ei sobinud, aga mingi hulga valisin lastele mängimiseks välja ja aina nühkisin neid ükshaaval liivapaberiga, nautides üksindust. Teadsin küll, et mees on kolme lapsega üleval üksi ja üritab süüa teha, aga ma ei kiirustanud kuhugi, mingi paar tundi tegelesin soojal lesol istudes nende klotsidega. Mõnus oli. Ja tegevus oli parajalt närve rahustav. Nüüd on siis lastel natuke puuklotse juures, lisa poest ostetutele, mis on palju väiksemad.
MÕTTEMULLID, KÄSITÖÖBLOG, FACEBOOK
Tere Hommikust!

erlex- Omaklubi teemant

-

Tere hommikust 
Kuna meile tulevad külalised nädalavahetuseks ilmselt siis saan siia ilmselt vähem jaole

Kuna meile tulevad külalised nädalavahetuseks ilmselt siis saan siia ilmselt vähem jaole

Nii. Sai täna liha ostetud ja homme saab grillida.
MÕTTEMULLID, KÄSITÖÖBLOG, FACEBOOK
Meie grillime juba täna nii nämm

erlex- Omaklubi teemant

-

ilusat pidu teile Erlex 

janee- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2468
Registration date: 07/10/2009
Uiii, tahaks ka grilli.
Meie ei tee täna midagi aga see eest on homme väga tihe graafik meil. Hommikul poodi toidukraami ostma, siis koju süüa tegema. Võileivatort ja šokolaadi tort tulevad ju eelmine päev valmis teha. Siis läheb Luisa vanaema (eksmehe ema) juurde oma sünnipäeva tähistama, sel ajal koristan mina kodus toad ära. Ja õhtul läheme katsikule, ühe pisikese printsessi ja tema vanemate juurde. Pühapäev tuleb ka kiire- toidutegu ja külalised. Peame Luisa-Martha teist sünnipäeva. Luisa oskab öelda, et ta on kahe aastane, näppude peal näitab ka kahte
Meie ei tee täna midagi aga see eest on homme väga tihe graafik meil. Hommikul poodi toidukraami ostma, siis koju süüa tegema. Võileivatort ja šokolaadi tort tulevad ju eelmine päev valmis teha. Siis läheb Luisa vanaema (eksmehe ema) juurde oma sünnipäeva tähistama, sel ajal koristan mina kodus toad ära. Ja õhtul läheme katsikule, ühe pisikese printsessi ja tema vanemate juurde. Pühapäev tuleb ka kiire- toidutegu ja külalised. Peame Luisa-Martha teist sünnipäeva. Luisa oskab öelda, et ta on kahe aastane, näppude peal näitab ka kahte

Külaline- Külaline
Ojah sõbranna ei saagi lapsega tulla külla nädalavahetuseks.See kellega pidi saama unustas nad lihtsalt maha.
Peab nüüd hakkama tuttu sättima
Homme ma vist eriti siia ei satu
Homme ma vist eriti siia ei satu

Külaline- Külaline
Miks ei satu mõhh mul hakkab ju nii igav?

erlex- Omaklubi teemant

-

Tundub ,et täna hommiku olin mina esimene

Hommikust kõigile

Hommikust kõigile

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 22 •
1, 2, 3 ... 12 ... 22 
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 22