Naised näidake oma ilusaid küüsi !!!
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Ilunurk :: Küünemaailm
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4 • Share •
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4 •
1, 2, 3, 4 
Re: Naised näidake oma ilusaid küüsi !!!
Mul oma küüned pikad koguaeg olnud ja kedagi ei kripsi 

Soulshaker- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2590
Registration date: 16/02/2009
Mul siis ka jälle üle pika aja geelid. Mees kinkis

moniquela- Postituste arv: 75
Registration date: 26/10/2009
mul praegu kole värv peal, aga ausalt minu jaoks eksisteerib ainult valge prantsuse maniküür, mingi kaunistusega.... klassika fänn olen...
aga enda kogemus on selline, et see kuidas küüned püsivad, sõltub manikürist. minul oli rekord olnud 1,5 nädalalot ja siis tulid kõik maha ja nüüd käisin ühe maniküüri juures, keda kõik soovitasid ja esimene murdus 3,5 nädalaga... ja hooldus oli 4 nädala pärast... seega kui küüned ei püsi, on kehv maniküür. Mu enda küüned on äärmiselt kehvad...
aga enda kogemus on selline, et see kuidas küüned püsivad, sõltub manikürist. minul oli rekord olnud 1,5 nädalalot ja siis tulid kõik maha ja nüüd käisin ühe maniküüri juures, keda kõik soovitasid ja esimene murdus 3,5 nädalaga... ja hooldus oli 4 nädala pärast... seega kui küüned ei püsi, on kehv maniküür. Mu enda küüned on äärmiselt kehvad...

Mirhel- Omaklubi kuld

- Postituste arv: 1041
mul oli nüüd hoolduste vahe 6nädalat , ükski küüs katki ei läinud aga väljakasvanud osa oli liialt suur 

kiisumari- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2062
Kas ma olen ainus naine maamuna peal, kelle lemmikuks on hoopis lühikesed loomulikud küüned?
Minu arust korralikult hooldatud loomulikud ja lühikesed on tõesti üle kõige. Kahjuks püsib oma küüne peal lakk halvasti, selleks ei viitsi eriti tihti lakkida.
Minu arust korralikult hooldatud loomulikud ja lühikesed on tõesti üle kõige. Kahjuks püsib oma küüne peal lakk halvasti, selleks ei viitsi eriti tihti lakkida.

Külaline- Külaline
mulle meeldiks ka enda ilus küüs, aga mida pole seda pole... oleks tore, kui küüne ja naha kinnine osa oleks pikk ja ilus.. aga on hoopis kohutavad labidad...ja kasvavad ülesse poole... vähe sellest murduvad ja painduvad jne..

Mirhel- Omaklubi kuld

Andromache - väga ilusad ja hästi hooldatud! 

-apple-- Postituste arv: 293
Andromache kirjutas:Kas ma olen ainus naine maamuna peal, kelle lemmikuks on hoopis lühikesed loomulikud küüned?
Ei ole sa midagi ainuke! Mina olen sinuga ühes paadis!
Mullegi meeldivad loomulikud küüned ja sinu käed on nii ilusad siin pildil!

babyapple- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2709
Minule meeldivad ka loomulikud 

Mul endal on ka loomulikud/lühikesed küüned, nii on mul mugav
Aga mulle meeldivad pikad küüned ka (kui teistel on) Vaadata ja imetleda kaunist maniküüri 
Aga mulle meeldivad pikad küüned ka (kui teistel on) Vaadata ja imetleda kaunist maniküüri 

tirtzzz- Omaklubi hõbe

- Postituste arv: 797
Registration date: 18/02/2009
Mind on 8nnistatud tugevate kyyntega (ait2h vanaema!!!
) ja mul on alati olnud enda pikad kyyned ja kui yks 2ra murdub, siis olen nagu s8rmeta
Lihtsalt ei oska enam peale 12 aastat lyhikestega olla. Ma ei ole k8ige suurem kunstkyynte f2nn, aga kui nad on h2sti tehtud ja pigem klassikalise, tagasihoidlikuma manikyyriga (nagu Mirhelile meeldib), siis on kyll tore h2sti hooldatud kyysi vaadata. Ise kasutan k8ige enam tumepunast v2rvi v8i pr. manikyyri, sest see lihtsalt sobib mulle ja on h2sti klassikaline.
Last olen v8ibolla kokku 2 korda kogemata kriimustanud, kui ta on ise ootamatult rabelema hakanud.
) ja mul on alati olnud enda pikad kyyned ja kui yks 2ra murdub, siis olen nagu s8rmeta
Lihtsalt ei oska enam peale 12 aastat lyhikestega olla. Ma ei ole k8ige suurem kunstkyynte f2nn, aga kui nad on h2sti tehtud ja pigem klassikalise, tagasihoidlikuma manikyyriga (nagu Mirhelile meeldib), siis on kyll tore h2sti hooldatud kyysi vaadata. Ise kasutan k8ige enam tumepunast v2rvi v8i pr. manikyyri, sest see lihtsalt sobib mulle ja on h2sti klassikaline.Last olen v8ibolla kokku 2 korda kogemata kriimustanud, kui ta on ise ootamatult rabelema hakanud.

pariisitar- Omaklubi kristall

-

Postituste arv: 2150
Mul on ka tugevad küüned ja suht pikad ka. Meeldivad väga loomulikud küüned 

armsake- Omaklubi kristall

-

Postituste arv: 3644
oleks vaid mul sellised oma küüned.._________________
Kris-Markus 03.11.08
Kristofer-Robin 05.06.10

Mirhel- Omaklubi kuld

Mul on ka loomulikud küüned ja muud ei tahagi, aga Andromache kaunilt hooldatud küüned on küll tase omaette 

Pärlike- abiAdministraator

-

Postituste arv: 3437
Registration date: 18/02/2009
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4 •
1, 2, 3, 4 
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Ilunurk :: Küünemaailm
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4