Kaaluteemad vol.2 5 5 7

Kaaluteemad vol.2

Lehekülg 8, lehekülgi kokku 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down

Re: Kaaluteemad vol.2

Postitamine  tirtzzz on Kolm 04 Jan 2012, 17:11

Hei Kuna sai vana-aasta õhtul ka lubadusi antud, siis olen sunnitud astuma teie ridadesse, eiei... asi ei ole mitte ainult lubadustes, vaid reaalses soovis kaalust alla võtta. Olen 1,5 aastaga juurde võtnud 13 kilo , õudukas, ma tean Mulle meeldib süüa, aga ei saa paraku seda luksust endale lubada
1 jaanuaril kaalusin 68kg hetkel kaalun 65kg ja unistus oleks kaalul näha numbreid 55kg pikkust on 172 cm.
Olen loobunud küpsetistest, magusast, makaronidest, kartulitest ja riisist, hetkel ei tarbi ka liha- ja piimatooteid. Va. keefir ja kala.
Loodan, et olen tubli ja võin enda üle millelgi tulevikus uhkust tunda.

tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv: 797
Registration date: 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat on Kolm 04 Jan 2012, 17:43

tirtzzz!

Ma loobusin saiast, magusast ja kohvist. Viimane vist otse kaaluga seotud ei ole aga tervislikuma eluviisiga ilmselt kùll. Kaks pàeva hirmsat peavalu làks kohvi lôpetamine maksma aga tàna tundub, et tàitsa ok.
Mida sa ùldse sööd, kui sa riis, kartulid, makaronid ja liha ei söö?

Ma teen ise jàlle nii, et ôhtuti ei sÖö ja hommikuti vôileivad+kohvi asemel on kauss Kellogsi helbeid ja klaas mahla.

Cat
Administraator

Postituste arv: 3545
Registration date: 16/02/2009

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar on Kolm 04 Jan 2012, 18:23

Ma ka j2lle siin Tirzz, vau! ma olen 170cm pikk ja tahaks 57 kiloni j8uda Hetkel kaalun 66kg, seega 9 kilo j22nud. Teen nagu alati, ei soos sysiveikuid ega suhkrut. Loodan 2 v8i 2.5 kuuga hakkama saada. Edu naised!

pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv: 2150

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat on Kolm 04 Jan 2012, 19:04

Mina ka 170cm ja tahan 52 jôuda
Ma làhen uurin ka seda sùsivesikuvaba dieeti

Cat
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar on Kolm 04 Jan 2012, 19:16

No eks see on maitse asi ja s8ltub kehakujust ka. Mulle 52 kilo kindlasti ei sobiks, ma n2eks paras anorektik v2lja
55-57 on minu puhul ideaalne, aga no eks r22gime edasi, kui eesm2rgini j8uame

pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv: 2150

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat on Kolm 04 Jan 2012, 19:30

Ma olin 52 kùmme aastat tagasi ja olin omadega rahul. Alla 60 olin ma enne Louis sùndi ja siis ma tundsin kùll, et olen ikka siit-sealt ùmar.
Praegu ma kaalun jàtkuvalt 70

Cat
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz on Nelj 05 Jan 2012, 08:14

OI, ma söön väga palju erinevaid asju Wokitud aedvilju, erinevaid salateid, suppe. Lihtsalt ilma lihata hetkel (kalaga)
Õnneks armastab Amanda ka väga kala

tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv: 797
Registration date: 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 on Laup 07 Jan 2012, 20:46

Inimene,kes on 172cm pikk,selle normaal kaal on 64kg!!! Me kõik tahame kõhnad olla ja head välja näha aga.... üle ka ei tasu pingutada

muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv: 1352
Registration date: 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline on Laup 07 Jan 2012, 21:54

Mul on ka jälle uus hoog peal. Näis mis siis sellel korral juhtub. Meetmed on suhteliselt äärmuslikud. Otsustasime naabrianaisega, et mõlemad teevad endale 2 nädala plaani ( mitu kilo maha) isiklikult ja see kes seda ei täida maksab teisele 50 euri trahvi. Ühesõnaga väga rõve oleks seda maksta. Alustasime ennem jõule....meelega. Ma sain 2 kg maha. Nüüd võtan iga 2 nädala tagant 1,5 plaani. Mai lõpuks on -15 siis oleks ideaalne.
Mitte midagi muud igatahes ei toiminud...nüüd on hambad ristis ja peab hakkama saama.

imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv: 1319
Registration date: 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mõrumantsik on Püh 08 Jan 2012, 22:23

Njah, ma jäin siin vahepeal 57 kilo peale pidama aga tänaseks päevaks olen paar kilo juurde võtnud. Ja ma pole selles absoluutselt ise süüdi No asi on nii, et ma käin ju koolis onju. Ja koos soomlastega, ja noh enamus on seal ikka sellised kopsakad või väga kopsakad Lõunasöögid peame ise kaasa võtma hommikul kodust. Ja ma siis algul võtsingi lõunaks kaasa puuvilja, jogurti või võileiva. Kaks kohvipausi jõin ainult kohvi ja ei söönud midagi sinna kõrvale ja täitsa ok oli. No aga need klassikaaslased mul....igaks kohvipausiks on neil kaasas tohutu suured võileivad, lõunaks on suured karbitäied kodutoitu ja pealelõunaseks kohvipausiks taas hiigelvõileib. Ma siis tundsin ennast nagu mingi jobu, et nii vähe sõin. Ja noh ega nad ütlesid ka, et kuidas ma küll ära elan selle toidukogusega. Hakkasin siis võtma ka midagi kaasa kohvipausideks...ja kaal kohe tõuseb Et jama mul ja väääääääga suur probleem Aga vot homsest algab mul uus elu ja enam ei osalistu selles tagumiku padukasvatuses

Mõrumantsik
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv: 750

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne on Esm 09 Jan 2012, 10:02

imeline kirjutas:Mul on ka jälle uus hoog peal. Näis mis siis sellel korral juhtub. Meetmed on suhteliselt äärmuslikud. Otsustasime naabrianaisega, et mõlemad teevad endale 2 nädala plaani ( mitu kilo maha) isiklikult ja see kes seda ei täida maksab teisele 50 euri trahvi. Ühesõnaga väga rõve oleks seda maksta. Alustasime ennem jõule....meelega. Ma sain 2 kg maha. Nüüd võtan iga 2 nädala tagant 1,5 plaani. Mai lõpuks on -15 siis oleks ideaalne.
Mitte midagi muud igatahes ei toiminud...nüüd on hambad ristis ja peab hakkama saama.

Nii hea idee!!
Kui ma mõned aastad tagasi oma kilosid alla võtsin siis oli küll silme eest must ja hambad ristis. Aga minu pimp oli mu ex. Olin lihtsalt sun-ni-tud alla võtma!
Ja Jumal tänatud selle eest. Mida vanemaks saad seda raskem on seda teha.
Aga eks ta tõsi ole. Allavõtmiseks läheb vaja kõva enesedisipliini.

Mul on see jama, et laps ja haigused võtsid mul liiga palju alla nüüd. Mul on see juurdevõtmise-dieedi periood. Tahan jälle 63-64 kilo kaaluda. Hetkel juba 62,5!
Kui ma 61 kilo kaalusin siis oli valus istuda. Mees hakkas ka juba nurisema, et kus pepu on!
Nüüd küsib pidevalt, et kas oled ikka midagi söönud. See sama tüütu nagu allavõtminegi! Pärast seda aga tuleb ette vaadata, et siis kaal rohkem ei tõuseks.

Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv: 1333
Registration date: 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Lote35 on Esm 09 Jan 2012, 13:41

Tere tublid!

Mina pole ka teps mitte alla andnud! Ei lugenud jõulud ega aastavahetus, sest tõesti distsipliin on kõige tähtsam. Ma siis tänaseks 65, 7 peal, ehk siis 11,3 on maas ja ca 10 kg veel. Trenn teeb ka head ja tõstab toonust. Ei tahaks pärast kõhn ja löts välja näha
Edu!

Lote35
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv: 699
Registration date: 12/01/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne on Kolm 11 Jan 2012, 12:44

Tubli!

Lote35 kirjutas:
Ei tahaks pärast kõhn ja löts välja näha
Edu!

Jaa! Kõige hullem oligi mul sund-allavõtmise juures see, et rinnad kadusid ka kuskile minema! Nüüd kui paar kilo juurde on tulnud siis tuli ikka natuke tagasi siiski. Kõhn ja löts tunne oli muidu särgi all!

Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv: 1333
Registration date: 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat on Reede 20 Jan 2012, 08:48

66.7 kg tàna hommikul -5 kg aasta algusest!
Kohe kôhnem tunne on ja vàga hea tunne on!
Jàtkan samas vaimus

Cat
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  kristi0310 on Teis 21 Veeb 2012, 12:04

Võtan ennast siia ka rivvi, kuna olen pikka aega maadelnud kaaluga
Hetkel olen juba oma unistuste kaalu kätte saanud, aga ega see ei tähenda, et ma kergelt hingata saaksin Kaalu langetada oli suhteliselt lihtne, aga selle hoidmine on hoopis midagi muud

Räägin siis oma kaalust alla saamise loo:
Juba paar aastat olen vahelduva eduga üritanud kaalust alla saada, kuid tulutult, kaalu tuli hoopis juurde kogu aeg.
September 2011 astusin kaalule ja vastu vaatas sealt kohutavad 64,5kg, mida on minu pikkuse kohta palju, olen ju kõigest 162cm lühike. Esialgseks eesmärgiks seadsin 57kg Hakkasin oma söögiportsjoneid vähendama, sest minu kaalutõusu peamiseks põhjuseks oli see, et õgisin end kõriauguni täis. Kaal siis hakkas päris hästi kukkuma, novembris jäi stoppama, siis otsustasin end füüsiliselt ka liigutama hakata, otsustasin zumba kasuks, oii kuidas ma esimesed päevad kirusin, nüüdseks olen sõltlane Novembri lõpuks oli mul 57kg käes
Siis seadsin uueks eesmärgiks 55kg, selleni jõudsin jaanuari esimesel nädalal. Siis hakkasin pisu vabamalt võtma, aga mu kaal endiselt langes, langeb tegelikult siiani, kuigi ma teen ainult mõned korrad nädalas zumbat.Alates septembrist olen alla võtnud 11,5kg. Hetkekaal on 53kg. Siia tahaks püsima jääda ka

Pean vist zumbatamist harvem tegema, et kaal enam ei langeks?

kristi0310
abimoderaator

Postituste arv: 291
Registration date: 15/10/2010

Tagasi üles Go down

Lehekülg 8, lehekülgi kokku 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles