Kas oled mingil koolitusel osalenud?
O.M.A. klubi :: Muud teemad :: Üritused
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share •
Kas oled mingil koolitusel osalenud?
Millisel? Kas on olnud kasuks, nt tööga seoses (mõni täiendkoolitus näiteks)?
Ma ise kahjuks pmt ei ole. Mitu korda olen üritanud saada Väikeettevõtte raamatupidamise koolitusele, aga alati on rühm juba enne täitunud.
Üks nii öelda lühikoolitus eile oli lasteaias. Esmaabi koolitus, sain nii mõndagi targemaks ja häid nippe. Väga rahul
Ma ise kahjuks pmt ei ole. Mitu korda olen üritanud saada Väikeettevõtte raamatupidamise koolitusele, aga alati on rühm juba enne täitunud.
Üks nii öelda lühikoolitus eile oli lasteaias. Esmaabi koolitus, sain nii mõndagi targemaks ja häid nippe. Väga rahul

armsake- Omaklubi kristall

-

Postituste arv: 3644
Registration date: 16/02/2009
Re: Kas oled mingil koolitusel osalenud?
klienditeeninduskoolitusel

muffyns28- Omaklubi kuld

-

Postituste arv: 1352
Registration date: 16/06/2009
Magistriõppes (minu töös täiendkoolitus, vajalik diplom tööks oli enne olemas) eelmisel aastal,
sellel aastal:
Esmaabikoolitusel
Logoservi kahepäevasel õpetajatele mõeldud koolitusel
Stressiga toimetulekukoolitusel (kõik töölt käisime kuigi stressi pole
)
Emakeele õpetamise täiendkoolitusel
Aktiivõppemeetodite koolitusel
Kujundava hindamise koolitusel....
Ühesõnaga suve lõpust kuni tänaseni 142 tundi
(see on see õpside üüratu vaba aeg
)
Aaaa...ja jah, usun siiralt, et see on mulle mu töös kasuks (enamik koolitusi maksan ju omast taskust ja need on tavaliselt ikka KALLID...kui ei usuk kasutegurisse, siis ostaks midagi muud).
sellel aastal:
Esmaabikoolitusel
Logoservi kahepäevasel õpetajatele mõeldud koolitusel
Stressiga toimetulekukoolitusel (kõik töölt käisime kuigi stressi pole
)Emakeele õpetamise täiendkoolitusel
Aktiivõppemeetodite koolitusel
Kujundava hindamise koolitusel....
Ühesõnaga suve lõpust kuni tänaseni 142 tundi

(see on see õpside üüratu vaba aeg
)Aaaa...ja jah, usun siiralt, et see on mulle mu töös kasuks (enamik koolitusi maksan ju omast taskust ja need on tavaliselt ikka KALLID...kui ei usuk kasutegurisse, siis ostaks midagi muud).
Olen osalenud kiiritusraviõdede koolitusel, sellal, kui veel onkoloogiahaiglas kiiritusravis hooldajana töötasin. Pärast koolitust tulin töölt ära
(ei olnud sellega seoses
). Kasu oli nii palju, et kui kuu aega hiljem Tervishoiu Kõrgkooli sisseastumisvestlusele läksin, oli paber näidata ja sisse ma igal juhul sain
Esmaabikoolitusel olen osalenud.
Omal ajal sai osaletud Göteborg´is spetsiifilisel kristliku noorsootöö koolituskonverentsil.
Paar korda olen sattunud ka müügimeestele mõeldud koolitustele, koos abikaasaga siis (kunagi proovis ta oma muude tegevusvaldade kõrval ka selle ala ära
).
Oleks lapsehoidjaid ja vabam liikumisvõimalus, läheks aga igasugu koolitustele
(ei olnud sellega seoses
). Kasu oli nii palju, et kui kuu aega hiljem Tervishoiu Kõrgkooli sisseastumisvestlusele läksin, oli paber näidata ja sisse ma igal juhul sain
Esmaabikoolitusel olen osalenud.
Omal ajal sai osaletud Göteborg´is spetsiifilisel kristliku noorsootöö koolituskonverentsil.
Paar korda olen sattunud ka müügimeestele mõeldud koolitustele, koos abikaasaga siis (kunagi proovis ta oma muude tegevusvaldade kõrval ka selle ala ära
).Oleks lapsehoidjaid ja vabam liikumisvõimalus, läheks aga igasugu koolitustele

Pärlike- abiAdministraator

-

Postituste arv: 3437
Registration date: 18/02/2009
Mina läbisin raamatupidamise väikse koolituse.Kestis sept 2010-mai 2011 ja võtsime läbi põhilise mida vaja teada ning kuidas mida arvestada 

O.M.A. klubi :: Muud teemad :: Üritused
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1