hanerasv köha vastu!?!
O.M.A. klubi :: Tervis :: Lapse tervis
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share •
hanerasv köha vastu!?!
Eile öösel/hommikul märkasin, et minu 4,5 kuune poiss köhib
mitte pidevalt, kuid aeg ajalt ... Ostsin apteegist siis hanerasva ja määrin seda...
Kellel on kogemusi, kas hanerasv tõesti aitab? Ei tea kas nüüd peaks mõned päevad kodus püsima?
mitte pidevalt, kuid aeg ajalt ... Ostsin apteegist siis hanerasva ja määrin seda...Kellel on kogemusi, kas hanerasv tõesti aitab? Ei tea kas nüüd peaks mõned päevad kodus püsima?

Väike tips- Postituste arv: 6
Registration date: 17/02/2012
Re: hanerasv köha vastu!?!
Ma arvan, et parem oleks mõned päevad siiski kodus olla. Et midagi hullemat külge ei nakkaks.
Hanerasva määrime meie ka kui köha vahest peale tuleb. Rinnale ja jalataldadele. Ja siis villased sokid ka jalga.
Jõudu teile!
Hanerasva määrime meie ka kui köha vahest peale tuleb. Rinnale ja jalataldadele. Ja siis villased sokid ka jalga.

Jõudu teile!

Marianne- Moderaator

- Postituste arv: 1333
Registration date: 01/09/2009
Meie oleme ka kasutanud beebieast peale hanerasva- talla alla, rinnale, ja seljale määrimiseks. Mina olen see emme, kes peab ütlema, et siiani ma selle võlutoimet ei ole küll näinud. Vb sellep et ma määrisin seda külmalt. Nüüd olen teises pisikeses topsikeses selle natukene soojaks lasknud ja peale määrinud.

Monique- Omaklubi kristall

- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv: 4148
Registration date: 27/05/2009
Mina seda oma lapsele määrida ei saa, hakkab jubedalt kraapima seda kohta, aga tärpentini salvi olen määrinud..see aitab küll
O.M.A. klubi :: Tervis :: Lapse tervis
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1