Sinu raamaturiiul

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down

Re: Sinu raamaturiiul

Postitamine  siq29 on Nelj 07 Jan 2010, 01:26

"Maailm ja mõnda" raamatusari on mu vaieldamatu lemmik. Mu vanaema ikka omal ajal ostis neid ja loen siiani, mõnda juba vist mitmekümnendat korda... Enamasti loengi reisikirjeldusi, ajalugu, elulugusid. Päris palju olen lugenud Euroopa kuningadünastiatest. Romaane ja ilukirjandust loen ka, aga väga vähe.

Kuid minu raamaturiiulis on aukohal käsitööraamatud, just kudumise ja heegeldamise teemadel. Üks ristpistetikandi raamat on ka. Need raamatud on minu jaoks hindamatu väärtusega ja nende jaoks mul rahast kahju pole. SERK-is on jaanuari klubiraamatuks Claire Halliku "Silmuskudumine" ja see läheb kindlalt tellimisele.

MÕTTEMULLID, KÄSITÖÖBLOG, FACEBOOK

siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv: 2777
Registration date: 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&idu=21260

Tagasi üles Go down

Re: Sinu raamaturiiul

Postitamine  Külaline on Esm 21 Märts 2011, 20:22

Vaatasin, et siin kiideti "Jane Eyre", hakkasin ka siis seda eile lugema. Päris huvitav oli aga ma ei leia seda aega mitte kuskilt, et lugeda.

Aga muidu koosneb mu raamaturiiul suures osas krimijuttudest (Agatha Christie on lemmik). Lapsepõlvekodust olen ka palju kirjandust kaasa toonud. Tammsaare teosed, Oskar Lutsu raamatud ja palju teised. Minu isiklike lemmikraamatute hulka kuulub Raimond Kaugveri raamat "Vana mees tahab koju", seda olen ma mitu korda lugenud. Üldiselt on mul raamaturiiulis Eesti kirjanike teosed, natuke vähem välismaiseid kirjanikke.

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles