Meisterdamine 0-3a
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share •
Re: Meisterdamine 0-3a
Meie tibu-linnu (nii teda lastehoius kutsutakse) tegi täna härmatanud puu mustale paberile- pulgaliimiga joonistati (kasvataja abiga) tüvi, oksad ja pildiraam ning peale raputas ise peensoola. Tulemus imeilus- töö kahjuks veel näitusel.

minaise- Juunikad 2008 abimode
Postituste arv: 152
Registration date: 25/05/2009
Kindlasti v6ib ilus olla ,aga ma loodan, et keegi seda järgi ei tee.
Mõtle kui su tibulinnu selle soolase sõrme silma paneb?
Mida need kasvatajad seal ometi m6tlevad?
Selle jaoks kasutatakse igasugu sädelevaid purusid ja muid spetsiaalselt kunsti tegemiseks m6eldud vahendeid.

Selle jaoks kasutatakse igasugu sädelevaid purusid ja muid spetsiaalselt kunsti tegemiseks m6eldud vahendeid.

Eesti on käsitöö maailmakaardil!
Minu pisipiiga tegi beebikoolis enne jõule kuuseehteid. Pruunile kartongile tegin piparkoogi vormidega erinevad piparkoogi kujud, kartongi teisele poole panin näpuvärve, mis mu tirts siis oma sõrmekestega laiali ajas ja "glasuuriks" kujundas. Kui "glasuur" oli kuivanud, lõikasin "piparkoogid" kartongi tagumisel küljel olevate piirjoonte järgi välja, tegin augutajaga igale "piparkoogile" augu, panin sädeleva niidi riputamiseks ja oligi valmis. Osad kuuseehted andsin piiga kummalegi vanaemale, kuid enamus jäi meile. Kui kuusk sai ahju topitud, pakkisn need "piparkoogid" kenasti ära järgmisi jõule ootama. Pilte ka.

MÕTTEMULLID, KÄSITÖÖBLOG, FACEBOOK
siq29 väga vahvad asjad on sinu pisike meisterdanud.
naxy- Moderaator

- Postituste arv: 1252
Registration date: 19/11/2009
Iirlane kirjutas:Kindlasti v6ib ilus olla ,aga ma loodan, et keegi seda järgi ei tee.
Meie tegeime kodus ka soolapilti. Sõrm silma küll ei läinud. Suust oli teda aga palju raskem eemale hoida

Siki- Postituste arv: 258
Registration date: 18/06/2009
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1