Kui sul on küsimus.
O.M.A. klubi :: Info :: Foorumiinfo
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 • Share •
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 •
1, 2, 3
Re: Kui sul on küsimus.
Punktisüsteem on süsteem, mis põhineb erinevatel kriteeriumitel ja mis võimaldab kasutajatel postitusi hinnata.
Kuidas punkte arvutatakse?
* Postituste arvu järgi
* Loodud teemade järgi
* Sõprade arvu järgi profiilis
* Maine punktid
* Registreerimise aja järgi
* Sõnumite arvu järgi profiilil
Maine punktid on osa punktisüsteemist.
Maine koosneb antud hinnangutest kasutaja postitusele (plussid-miinused) ja on seotud ka funktsiooniga "Tänan". "Tänan" nuppu saab kasutada vaid teema alustaja.
Kuidas punkte arvutatakse?
* Postituste arvu järgi
* Loodud teemade järgi
* Sõprade arvu järgi profiilis
* Maine punktid
* Registreerimise aja järgi
* Sõnumite arvu järgi profiilil
Maine punktid on osa punktisüsteemist.
Maine koosneb antud hinnangutest kasutaja postitusele (plussid-miinused) ja on seotud ka funktsiooniga "Tänan". "Tänan" nuppu saab kasutada vaid teema alustaja.
Viimati muutis seda tixit (Nelj 02 Veeb 2012, 07:19). Kokku muudetud 2 korda

tütar
22.08.94
tänks tixit
põhimõtteliselt sain ma nüüd aru, mis teema sellega oli...las ma natukene veel seedin seda.
põhimõtteliselt sain ma nüüd aru, mis teema sellega oli...las ma natukene veel seedin seda.

kertu009- Omaklubi pronks

- Postituste arv: 460
Registration date: 10/06/2009
Ohoo, ja mina mõtlesin, et need + ja- on mingi viga 

maszke- Omaklubi pronks

- Postituste arv: 384
Registration date: 23/11/2009
Mulle ei andnud need asjad ikka rahu.
Milleks need arvud head on üldse?
Milleks need arvud head on üldse?

lilleke- Postituste arv: 102
Registration date: 27/05/2009
Küsimus.
Mina ei näe kuskil selle talve (2010 dets/2011 jaan-veeb) ei koos ootamise ega koos kasvamise teemasid. Kas siin ei ole siis kedagi kellel laps just sündinud/sündimas?

effu_liis- Postituste arv: 11
Registration date: 02/12/2010
Siin vist ei käida küsimustele eriti vastamas.
Vaatan, et olen oma küsimuse esitanud pea aasta tagasi, aga siiamaani pole vastust tulnud.
Vaatan, et olen oma küsimuse esitanud pea aasta tagasi, aga siiamaani pole vastust tulnud.

lilleke- Postituste arv: 102
Registration date: 27/05/2009
effu_liis kirjutas:Mina ei näe kuskil selle talve (2010 dets/2011 jaan-veeb) ei koos ootamise ega koos kasvamise teemasid. Kas siin ei ole siis kedagi kellel laps just sündinud/sündimas?![]()
Selle talve lastele on olemas kooskasvamise teema SIIN.
lilleke kirjutas:Siin vist ei käida küsimustele eriti vastamas.Vaatan, et olen oma küsimuse esitanud pea aasta tagasi, aga siiamaani pole vastust tulnud.
![]()
Paistab, et su küsimus on tõepoolest kahe silma vahele jäänud. Ma üritan siis suure hilinemisega vastata
Kuna foorumis on olemas võimalus, näidata oma arvamust mõne postituse suhtes, siis on see ka meil aktiveeritud. Iseenesest pole nende saadud punktidega midagi suuremat teha. See näitab lihtsalt sinu reputatsiooni.

tütar
22.08.94
tixit kirjutas:effu_liis kirjutas:Mina ei näe kuskil selle talve (2010 dets/2011 jaan-veeb) ei koos ootamise ega koos kasvamise teemasid. Kas siin ei ole siis kedagi kellel laps just sündinud/sündimas?![]()
Selle talve lastele on olemas kooskasvamise teema SIIN.
Teema tehti jah päev pärast minu küsimust, aga tänan vastamise eest ikkagi

effu_liis- Postituste arv: 11
Registration date: 02/12/2010
Ma vaatasin, et mitu inimest otsisid antud teemat ja võtsin kätte ning tegingi selle nende jaoks

armsake- Omaklubi kristall

-

Postituste arv: 3644
Registration date: 16/02/2009
Ma tean, et kellegil oli kunagi sarnane probleem, aga ei leia üles (endalgi vist varem juhtunud, kuid ei mäleta, kuidas lahenes)... Juhtus nii, et ühele teemale vastates vajutasin kogemata midagi valesti ja nüüd on see foorum mul kogu aeg kirbukirjas... Kõik teised leheküljed ok. Panin vahepeal akna kinni ja avasin uue, aga ikka sama jama
Oskab keegi nõu anda, kuidas ma Omaklubis oma silmanägemist ei kaotaks, sest ära ma siit ei kavatse kolida...
Oskab keegi nõu anda, kuidas ma Omaklubis oma silmanägemist ei kaotaks, sest ära ma siit ei kavatse kolida..._________________
L-L 2008
M-M 2010

Pärlike- abiAdministraator

-

Postituste arv: 3437
Registration date: 18/02/2009
Ehk sa suumisid 100% selle lihtsalt nii väiksele.Mul 1kord oli nii ,et valet nuppu vajutades läks kõik väikseks internetis.
Huvitav juhtum.
Proovi vajutada CTRL ja keri hiire rullikuga text suuremaks.
See peaks aitama.
Või kui hiirel rullikut pole, siis lehe paremal allnurgas on luubimärk ja 100% , või váhemalt peaks olema 100%. Sealt väikese noolekese juurest saad panna 100 peale.
Kui sul seda 100% märki ka seal all pole, siis mine üles aadressiriba kohale, (mul sinine ala), tee seal paremklikk ja linnuke "status bar" ette. Kui sul on eestikeelne, siis ma ei tea mis seal olla võib, kliki neid läbi ja vaata et alla tekiks riba.
Ma praegu katsetasin, see peaks aitama.
Proovi vajutada CTRL ja keri hiire rullikuga text suuremaks.
See peaks aitama.
Või kui hiirel rullikut pole, siis lehe paremal allnurgas on luubimärk ja 100% , või váhemalt peaks olema 100%. Sealt väikese noolekese juurest saad panna 100 peale.
Kui sul seda 100% märki ka seal all pole, siis mine üles aadressiriba kohale, (mul sinine ala), tee seal paremklikk ja linnuke "status bar" ette. Kui sul on eestikeelne, siis ma ei tea mis seal olla võib, kliki neid läbi ja vaata et alla tekiks riba.
Ma praegu katsetasin, see peaks aitama.

Eesti on käsitöö maailmakaardil!
Aitäh, Iirlane, ma homme proovin järgi, kas toimib

Pärlike- abiAdministraator

-

Postituste arv: 3437
Registration date: 18/02/2009
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 •
1, 2, 3
O.M.A. klubi :: Info :: Foorumiinfo
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3