Titaootajate rõivalõiked
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share •
Titaootajate rõivalõiked
Pole ise eriti häid leidnud . Kuna siin foorumis üsna usinad käsitöömeistrid
,siis äkki on mida jagada.
Kuna pikkus ja suur rinnapartii tikteerib palju ,siis mõtlesin seekord ühtteist ise õmmelda.Eriti oleks huvitatud pükstelõigetest,aga ka kõik muu on ju teretulnud.Kui leiate või omate miskit ,oleks üliarmas kui jagaksite
,siis äkki on mida jagada.Kuna pikkus ja suur rinnapartii tikteerib palju ,siis mõtlesin seekord ühtteist ise õmmelda.Eriti oleks huvitatud pükstelõigetest,aga ka kõik muu on ju teretulnud.Kui leiate või omate miskit ,oleks üliarmas kui jagaksite

Ro-Ro- Postituste arv: 194
Registration date: 23/06/2009
Re: Titaootajate rõivalõiked
Ega sa juhuslikult Isetegijast pole vaadanud, seal oli mu arust kuskil juttu l6igetest 6mblemise teemas....
Et mis ajakirjas neid leida v6iks.
Äkki on sellest ka abi lingid.
Ma ise kasutasin seekord trikotaaz riideid ,m6ned nr suuremad kui ma tavaliselt kannan.
Samuti 6mblesin ymber valmis kleidi,t6stsin alumise osa k6rgemale et lisada laiust rinnale ja keskkohale.
Et mis ajakirjas neid leida v6iks.
Äkki on sellest ka abi lingid.
Ma ise kasutasin seekord trikotaaz riideid ,m6ned nr suuremad kui ma tavaliselt kannan.

Samuti 6mblesin ymber valmis kleidi,t6stsin alumise osa k6rgemale et lisada laiust rinnale ja keskkohale.

Eesti on käsitöö maailmakaardil!
riiete lõiked tulevastele emmedele
rasedatele leiab lõikeid järgmistest burdadest: 8/2002; 8/2004; 8/2005 näiteks ning Pere ja kodu 2/2002; 5/2002; 5/2005 ning käsityölehti 3/2009.
Burdades kindlasti uuemates ka midagi, sirvi kindlasti.
Burdades kindlasti uuemates ka midagi, sirvi kindlasti.

moosimaias- Postituste arv: 1
Registration date: 31/03/2010
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1