Kui palju on meie seas neid, kes kirjanduslikke katsetusi te
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share •
Kui palju on meie seas neid, kes kirjanduslikke katsetusi teevad?
Meie seas leidub kindlasti neid, kes kirjasulel lennata lasevad ning mõtteid luuleridadeks, artikliteks, jutukesteks voolivad... Rääkige, mida (luuletused, novellid, arvamuslood vms.) ja millest teie kirjutate ning kas olete lihtsalt sahtlinurga täitjad või on ehk teie lood koguni kusagil avaldatud.

Pärlike- abiAdministraator

-

Postituste arv: 3439
Registration date: 18/02/2009
Re: Kui palju on meie seas neid, kes kirjanduslikke katsetusi te
Mina! Aga valmis veel ei ole aga ilmselt saab kunagi avaldatud ka, tegemist siis lastele môeldud jutuga.

Mina tegin kunagi luuleridasid. Sahtlinurka, teismelisena (ja veidi hiljem ka). Praegu rakendub kogu mu loovenergia lastele töölehtede ja mängude joonistamisse/kirjutamisse. (tööl siis) 

Ma unustasin mainida, et ka mina selles valdkonnas pisut kompan. Kunagi sai näidendeid kirjutatud ja niisama mõtteid ritta seatud. Kooliajal meeldis esseesid kirjutada - kaks korda võitsin isegi rahalise auhinna nende eest ja siis oli uhke tunne küll. Viimasel ajal piirdub mu loometöö peamiselt kõrgkoolis esitatud kohustuslike töödega. Pean aga ütlema, et need artiklihakatised, mis senini õppetöö käigus vorminud olen, on täielik rämps :01: Lihtsalt ma ei oska lapse kõrvalt kirjutada - tundub, nagu oleks rasedus mul platsi puhtaks löönud. Põhimõtteliselt ma siiski veel ennast maha ei kanna ja vabandan end pidevalt, kui tubli emme olla püüan, sellega, et inimene ei saagi mitmes asjas korraga hea olla 

Pärlike- abiAdministraator

-

Postituste arv: 3439
Registration date: 18/02/2009
Ka mina olen omal ajal (kooli ajal) palju luuletanud, paar tk isegi avaldati kusagil almanahhis vm. Põhiliselt panin luuletustesse omi tundeid ja mõtteid. Ei mäleta, et oleksin mõnel võistlusel osalenud. Kirjutasin rohkem endale. Kirjutada muidu väga meeldib. Kes teab, äkki ühel heal päeval saan ka mõne suurema asjaga hakkama. Mõtteid on igasuguseid peast läbi käinud. 

Monique- Omaklubi kristall

- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv: 4148
Registration date: 27/05/2009
Hilises teismeeas sai kah luuletusi vorbitud
Praegu ma enam neist suurt midagi ei arva, aga mingi auhinnaline koht tuli ära, kuigi ma kohale minna ei saanud. Et siis nagu ei saanudki kunagi teada, mis auhinnaks oli
See luuletuste vorpimise tuhin on üle läinud, hätta just ei jääks, aga ei ole nagu seda õiget tunnet enam, et kangesti peaks midagi luulevormis ütlema. Mäletan, et lugesin oma värsid kokku ja mingi 700 tk oli neid
Ohh seda noorust küll!
Praegu ma enam neist suurt midagi ei arva, aga mingi auhinnaline koht tuli ära, kuigi ma kohale minna ei saanud. Et siis nagu ei saanudki kunagi teada, mis auhinnaks oli
See luuletuste vorpimise tuhin on üle läinud, hätta just ei jääks, aga ei ole nagu seda õiget tunnet enam, et kangesti peaks midagi luulevormis ütlema. Mäletan, et lugesin oma värsid kokku ja mingi 700 tk oli neid
Ohh seda noorust küll!

Lote35- Omaklubi hõbe

- Postituste arv: 701
Registration date: 12/01/2011
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1