Kas meigid end igapàev?
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • Share •
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2 
Kas meigid end igapàev?
Kas meigid end igapàev?
Avaldage oma ilu saladused.
Kas viitsite igapaev meikida ,ka siis kui kodust ei lahku.
(Mina ei viitsi vahel.)
Kas viitsite igapaev meikida ,ka siis kui kodust ei lahku.
(Mina ei viitsi vahel.)

Eesti on käsitöö maailmakaardil!
Re: Kas meigid end igapàev?
Põhimõtteliselt meigin iga päev, kodus olen ilma meikimata aga iga päev peab väljas ka käma, nii, et välja ilma meikimata ei lähe, palju muidugi ei meigi - natuke jumestuskreemi, päikesepuudrit, põsepuna, kulmud ja ripsmed, vahest kasutan laovärvi ka.

effike- Omaklubi hõbe

- Postituste arv: 738
Registration date: 16/02/2009
Tööl käies värvisin iga päev.
Kodus olles värvin vaid silmi aga ikkagi igapäevaselt, vahet pole kas lähen välja või mitte.
Kodus olles värvin vaid silmi aga ikkagi igapäevaselt, vahet pole kas lähen välja või mitte.
Meigin üliharva, kodus mitte kunagi
Puudrit olen vist kasutanud elus alla 10 korra ja siis on ka keegi teine seda mulle peale pannud, ei ole meigiinimene. Ainus asi mida vahest kasutan on ripsmetušš 
Puudrit olen vist kasutanud elus alla 10 korra ja siis on ka keegi teine seda mulle peale pannud, ei ole meigiinimene. Ainus asi mida vahest kasutan on ripsmetušš 

armsake- Moderaator

-

Postituste arv: 3619
Mulle meeldib end meikida
Ilma värvimata ma kodust välja ei lähe.
Ilma värvimata ma kodust välja ei lähe.

keivi- Postituste arv: 250
Registration date: 04/03/2009
Mina meigin ennast väljamineku ajaks. Niisama kodus olles ei hakka ennast värvima. Kõige tüütum kogu selle mökerdamise juures on see, et õhtul tuleb ju kõik jälle maha võtta. 

tütar
22.08.94
Mina ei ole suur meikija. Kodus tavaliselt ei värvi. Mõnikord juhtub, kui kodust välja lähen, siis ka ei viitsi värvida 

Kadestan neid ilusaid inimesi kes meikima ei pea- nii kui mina lähen meikimata välja, küsivad kõik kohe, et oi kas sul on paha olla? Oled haige...jne 

tööl käies sai ikka koguaeg silmi veidi tuunitud. Praeguseks on kujunenud kuidagi nii, et see meigikotike vajub järjest kaugemasse kapinurka. Mul enamasti nii kiired kärutamised, et kellegi kõõrdis pilke pole mahti vaadata 

ripsmetushita uksest v2lja ei l2he
Ylej22nu s8ltub sellest, kas l2hen vaid toidupoodi v8i kuhugi kaugemale...
Ylej22nu s8ltub sellest, kas l2hen vaid toidupoodi v8i kuhugi kaugemale..._________________

31/10/2004
08/10/2008
03/11/2007
pariisitar- Moderaator

-

Postituste arv: 2149
honeymoon kirjutas:Kadestan neid ilusaid inimesi kes meikima ei pea- nii kui mina lähen meikimata välja, küsivad kõik kohe, et oi kas sul on paha olla? Oled haige...jne
:hahaha: mul sama jama.
Mul ka ripsmetush ja pliiats ja huulepulk p6hivahendid.
Puudri ja jumestuskreemiga pole kunagi s6braks saanud.
Lauvarv on kyll olemas aga...

Eesti on käsitöö maailmakaardil!
Kodus üldiselt ei viitsi end meikida. Vahepeal kui tuju tuleb, siis ikka
pahteldan 
Kui kuhugi minek on, siis värvin silmad (ripsmetušš, lauvärv), peitepulk, toonin kulme, puudripärlid ja huuleläige.
pahteldan 
Kui kuhugi minek on, siis värvin silmad (ripsmetušš, lauvärv), peitepulk, toonin kulme, puudripärlid ja huuleläige.

Ivika25- Omaklubi kuld

- August 2010 abimode
Postituste arv: 1194
tixit kirjutas:Mina meigin ennast väljamineku ajaks. Niisama kodus olles ei hakka ennast värvima. Kõige tüütum kogu selle mökerdamise juures on see, et õhtul tuleb ju kõik jälle maha võtta.
sama siin
tööl käies värvisin igapäevaselt ja vahest isegi tuli uuesti meikida kuna päeva jooksul oli meik oma välimuse kaotanud ja kui öösel tööl olin siis ei tahtnud väsinud meigiga olla

sigrid84- Postituste arv: 92
Registration date: 04/08/2009
Honeymoon ja Iirlane...olen teiega samas paadis. Ma ei ole albiino aga minu kulmud ja ripsmed on pehmelt öeldes läbipaistvad. Mul üks väga hea sõber ütles kunagi mulle, kui ma oma elukaaslasega tutvusin, et "Vaata Eva, et sa ikka ennast värvid. Et ta sind ilma ei näe" :hahaha: :hahaha: Jobu!
Ühesõnaga mulle ka meeldib meikida, aga ma ei tee seda iga päev. Jumal tänatud, et on leiutatud ripsmepikendused.
Käin iga kahe nädala tagant hoolduses ja "meik" on isegi magades peal ja ärkan nagu Mehhiko seriaalis.

Ühesõnaga mulle ka meeldib meikida, aga ma ei tee seda iga päev. Jumal tänatud, et on leiutatud ripsmepikendused.
Käin iga kahe nädala tagant hoolduses ja "meik" on isegi magades peal ja ärkan nagu Mehhiko seriaalis.

imeline kirjutas: Jumal tänatud, et on leiutatud ripsmepikendused.Käin iga kahe nädala tagant hoolduses ja "meik" on isegi magades peal ja ärkan nagu Mehhiko seriaalis.
![]()
Just! Ma käin hoolduses 3 nädala tagant

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2