Kas meigid end igapàev?
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • Share •
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 •
1, 2
Kas meigid end igapàev?
Re: Kas meigid end igapàev?
Ei meigi igapäevaselt, kodus väga harva. Viimasel ajal ei viitsi Elva peale jalutama minneski värvida. Samas, kui lähen Tartusse, ilma ikka ei saa, eriti kui kohtun vanade tuttavatega, kes mind kunagisest värskemast ja pidevama meigi ajast teavad - nemad küsivad, et kas olen magamata või on mul paha olla (sama probleem põhimõtteliselt, mida keegi juba mainis). Aga meikimine üldiselt tekitab parema enesetunde küll, selle maha võtmine aga on niiiii tüütu 

Pärlike- abiAdministraator

-

Postituste arv: 3439
Registration date: 18/02/2009
Mulle ka meeldib ennast meikida.
Ja värvin no peaaegu iga päev, vahest harva juhtud, et ei värvi.
Ja värvin no peaaegu iga päev, vahest harva juhtud, et ei värvi.

mercaa- Omaklubi hõbe

- Detsember 2008 abimode
Postituste arv: 689
Registration date: 30/04/2009
Meigin pea iga päev, vaid siis, kui tean kindlalt, et kuhugi minekut pole päeval, siis kodus istuda kõlbab meikimata ka. 

lilleke- Postituste arv: 102
Registration date: 27/05/2009
Kui tööl käisin, sai iga päev korralik "krohv" peale pandud. Sel ajal pidi isegi prügikotti välja viima meigitult
Kodus olles ja niisama kui jalutamas käin, siis üldjuhul ei meigi. Poodi miines tõmban ripsmed üle. Nädalavahetustel ja Tallinnas-Tartus kui käin, siis teen ikka korraliku meigi alati. Siis nagu rohkem suhtlemist inimestega.
Avastasingi ükspäev, et kodune olles kulub ikka märgatavalt vähem kosmeetika vahendeid. Aga raha eriti vähem ei kulu, sest kõike uut on vaja ju ikkagi osta
Kodus olles ja niisama kui jalutamas käin, siis üldjuhul ei meigi. Poodi miines tõmban ripsmed üle. Nädalavahetustel ja Tallinnas-Tartus kui käin, siis teen ikka korraliku meigi alati. Siis nagu rohkem suhtlemist inimestega.
Avastasingi ükspäev, et kodune olles kulub ikka märgatavalt vähem kosmeetika vahendeid. Aga raha eriti vähem ei kulu, sest kõike uut on vaja ju ikkagi osta

Eleri 12.12.2010

Paradiisilind- Omaklubi hõbe

-

Postituste arv: 695
Registration date: 02/03/2009
Mul on käekotis kolm vahendit mida kõige tihemini kasutan:
ripsmedush
kulmupliiats
hügieeniline huulepulk
Ripsmedush on selline mõnus - mitte veekindel
st. õhtul pesen veega lihtsalt maha.
Kõik need jumestuskreemid, puuderkreemid, puudrid, põsepunad, lauvärvid ja muud vidinad saavad minuga trehvata vaid siis kui pittu lähen.
Vahest ei meigi mitu päeva - mees ütleb, et ma olen siis hoopis teistsugune.. "selline.. nagu noor"! "mismõttes noor!? muidu siis ei ole??"
küsin mina, "eiei, looduslik!"
hehe.
kõlab paremini.
ripsmedush
kulmupliiats
hügieeniline huulepulk
Ripsmedush on selline mõnus - mitte veekindel
st. õhtul pesen veega lihtsalt maha.Kõik need jumestuskreemid, puuderkreemid, puudrid, põsepunad, lauvärvid ja muud vidinad saavad minuga trehvata vaid siis kui pittu lähen.
Vahest ei meigi mitu päeva - mees ütleb, et ma olen siis hoopis teistsugune.. "selline.. nagu noor"! "mismõttes noor!? muidu siis ei ole??"
küsin mina, "eiei, looduslik!"hehe.
kõlab paremini.

Marianne- Moderaator

- Postituste arv: 1334
Registration date: 01/09/2009
Meigin väga harva, sest ei oska seda kuigi hästi. Kunagi sai ostetud isegi mingi raamat, et hakkan õppima, kuidas ja mis, aga sinnapaika see jäigi... Ripsmetušši kasutan ainsana. 

saby- Omaklubi pronks

- Postituste arv: 390
Registration date: 08/06/2009
Minul on sama lugu, et tööl käies ei läinud küll meigita välja. No ega ma suur meikija ei olegi olnud. Põhilised vahendid olid ripsmetušš, peitepulk ja jumestuskreem. Pidulikemal juhtudel ka lauvärv, aga seda harva. vahepeal ei kasutanud üldse midagi, nüüd ikka vahepeal värvin ripsmeid. Jumestuskreem ja muud asjad on vist juba kotis vanaks läinud seismisega. Peaks uued muretsema 

Monique- Omaklubi kristall

- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv: 4148
Registration date: 27/05/2009
Suht harva meigin, ehk siis kui linna on asja pikemalt. Ja pidulike sündmuste puhul löön ka kerge krohvikihi näkku (pisut jumestuskreemi, ripsmetush ja hüg.huulepulk. Aga igapäevaselt ei meigi üldse. Mu mehele meeldib naturaalsus rohkem ja mida ma siin võsa vahel ikka meigin. Poes käin ka ilma meigita ja poodi satun tavaliselt kord-kaks nädalas.
MÕTTEMULLID, KÄSITÖÖBLOG, FACEBOOK
nn häda meik iga päev koduselt:ripsmedušš,kulmupliiats.Agakui mujale minek kasutan ka puudrit natuke ja lauvärve.

muffyns28- Omaklubi kuld

-

Postituste arv: 1352
Registration date: 16/06/2009
Ei! (kunagi ei läinud isegi poodi ilma meigita
) Aga nüüd meigin ainult siis, kui kusagile külla minek (Välja minek) Poodi minnes ja lapsega jalutama minnes ei meigi!
Lihtsalt lapsega kodus olles ammugi mitte.
) Aga nüüd meigin ainult siis, kui kusagile külla minek (Välja minek) Poodi minnes ja lapsega jalutama minnes ei meigi!
Lihtsalt lapsega kodus olles ammugi mitte.
tirtzzz- Omaklubi hõbe

- Postituste arv: 797
Registration date: 18/02/2009
Mõnipäev kohe üldse ei viitsi, eriti raseduse ajal, kui oli nii paha olla kogu aeg, siis oli olukord nii, et kui võtsin end kokku, siis meikisin, muidu mitte

maszke- Omaklubi pronks

- Postituste arv: 384
Registration date: 23/11/2009
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 •
1, 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2