Soovita raamatut!
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • Share •
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2 
Soovita raamatut!
Kuna hetkel valitseb mu mõtetes totaalne loomekriis siis mõtlesin, et võiks veidi lugeda.
Ootan soovitusi
Ootan soovitusi

Soulshaker- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2590
Registration date: 16/02/2009
Re: Soovita raamatut!
Minu viimase aja lemmik on "Dendroloogia"
Aga mina julgen "Videviku"-sarja raamatuid lugeda. Ma olin ise algul üliskeptiline, aga enda suureks imestuseks suutsid need raamatud mind nii köita, et lugesin kolm raamatut nädalaga läbi
Täiskasvanute muinasjutud 
Aga mina julgen "Videviku"-sarja raamatuid lugeda. Ma olin ise algul üliskeptiline, aga enda suureks imestuseks suutsid need raamatud mind nii köita, et lugesin kolm raamatut nädalaga läbi
Täiskasvanute muinasjutud 
Mul on hetkel seinast-seina aga raamatuid, mis tôsiselt köidaks on vàhe. Jube ruttu lugesin làbi Agatha Christie "10 vàikest neegrit". Pônev oli! 

Cat kirjutas:Mul on hetkel seinast-seina aga raamatuid, mis tôsiselt köidaks on vàhe. Jube ruttu lugesin làbi Agatha Christie "10 vàikest neegrit". Pônev oli!
Eestis kästi selle raamatu nimi ära muuta

Soulshaker- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2590
"10 v2ikest mustanahalist"? "10 v2ikest aafrika ameeriklast"? 

pariisitar- Omaklubi kristall

-

Postituste arv: 2150
On ka nii vôi? Ma muuseas ei loe ùldse enam eesti keeles, nii et meil siin ikka neegrid.

"10 väikest šokolaadimehikest!" kõlaks selle raamatu puhul särtsakalt
Minu kõigi aegade vaieldamatu lemmik on Mihhail Bulgakovi romaan "Meister ja Margarita"
See on teos ,mida olen lugenud 2 korda (vahe peal möödus 10 aastat) ja ilmselt loen kunagi veel kolmandagi korra. See on raamat, mis on ajatu ja sobib niiii hästi praegusesse materjalistlikusse tuima maailma. Annab nii inspiratsiooni ja väga palju mõtlemisainet.
Soovitan kõigile, kes veel lugenud pole või kellel on see raamat loetud aastaid tagasi.
Minu kõigi aegade vaieldamatu lemmik on Mihhail Bulgakovi romaan "Meister ja Margarita"
See on teos ,mida olen lugenud 2 korda (vahe peal möödus 10 aastat) ja ilmselt loen kunagi veel kolmandagi korra. See on raamat, mis on ajatu ja sobib niiii hästi praegusesse materjalistlikusse tuima maailma. Annab nii inspiratsiooni ja väga palju mõtlemisainet.
Soovitan kõigile, kes veel lugenud pole või kellel on see raamat loetud aastaid tagasi.

babyapple- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2709
Ega sa juhuslikult vene keeles ei loe? Mu viimase aja suur lemmik on Boris Akunini sari Fandoriniga, aga ma pole kuulnud, et seda ka eesti keelde oleks t8lgitud
Ma lausa neelasin neid seiklusi 
Ma lausa neelasin neid seiklusi 

pariisitar- Omaklubi kristall

-

Postituste arv: 2150
pariisitar kirjutas:Ega sa juhuslikult vene keeles ei loe? Mu viimase aja suur lemmik on Boris Akunini sari Fandoriniga, aga ma pole kuulnud, et seda ka eesti keelde oleks t8lgitudMa lausa neelasin neid seiklusi
Loen ka vene keeles! Pean raamatupoodi minema! Ajasid isu peale!

"Söö, palveta, armasta" by Elizabeth Gilbert
"Alasti tulin ma" by David Weiss
"Minu õde Madonna" by Christopher Ciccone
...ülejäänud raamatud mis mulle kohe pähe kargavad on kasvatus alased: Jo Frost "Superlapsehoidja", Jorunn Hansson ja Christina Oscarsson "Õnnelikud lapsed" jne...aga see vist pole see mida sa otsid.
"Alasti tulin ma" by David Weiss
"Minu õde Madonna" by Christopher Ciccone
...ülejäänud raamatud mis mulle kohe pähe kargavad on kasvatus alased: Jo Frost "Superlapsehoidja", Jorunn Hansson ja Christina Oscarsson "Õnnelikud lapsed" jne...aga see vist pole see mida sa otsid.
imeline kirjutas:"Söö, palveta, armasta" by Elizabeth Gilbert
See mul ka lähiajal plaanis. Kui vaid aega jätkuks...

pariisitar kirjutas:Ega sa juhuslikult vene keeles ei loe? Mu viimase aja suur lemmik on Boris Akunini sari Fandoriniga, aga ma pole kuulnud, et seda ka eesti keelde oleks t8lgitudMa lausa neelasin neid seiklusi
Ma võin küll eksida, aga mu emal on see sari käsil ja ta loeb seda eesti keeles.

p2rnakas- Postituste arv: 234
Registration date: 13/08/2009
Hakkasin just Jane Eyre' i Charlotte Bronte loomingust lugema. Oleks teadnud, et nii hea on, oleks ammu lugenud. Kuigi ma pole veel poole pealegi jõudnud selle lugemisega, julgen soovitada.
Usun, et ei pea lõpuni selles romaanis pettuma.
Usun, et ei pea lõpuni selles romaanis pettuma.
Monique- Omaklubi kristall

- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv: 4148
Registration date: 27/05/2009
Mina fännan Bulgakovit "Meister ja Margarita" on parim, lisaks erinevad novellid mida enne magama minekut mõnus lugeda.
G.Green "Lootusetu juhtum"
G.Green "Lootusetu juhtum"

Ma ka olen "Meistri ja Margarita" fänn.
"Armastus koolera ajal" jättis ka sügava mulje.
Viimasel ajal loen aga põhiliselt fantasyt. Lemmikud on "Jää ja tule laul"u sari ning Witcher.
"Armastus koolera ajal" jättis ka sügava mulje.
Viimasel ajal loen aga põhiliselt fantasyt. Lemmikud on "Jää ja tule laul"u sari ning Witcher.

Külaline- Külaline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2