Sissejuhatuseks
O.M.A. klubi :: Kodu :: Kokandusnurk :: Kokkame koos!
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 6 • Share •
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Sissejuhatuseks
Tere kallid klubikad! Päevad lähevad pimedamaks, külmemaks ja tubasemaks. Aeg hakata köögis tegutsema! Sedapuhku tuli hea idee teha koos Teiega iganädalasi "kokkame koos" teemasid.
Nii koguneb ühte kohta mitu head ideed samal teemal ja olgem ausad- koos on ikka parem, kui üksi!
Eriti koos OMAdega
Pealegi saab siis igaüks igal nädalal midagi maitsvat valmis. Võtkem aega kööki nautida!
Reeglid on lihtsad ja kasutajasõbralikud:
*iga nädal valime uue teema,
*siiasamma sissejuhatuse alla pane kirja, mis teemat Sina siin näha tahaksid Kindlasti jõuame ka selleni.
*tehtud toidu/joogi/maiuse vm. juurde ära unusta lisamast ka pilti. Vaadake, kui ilus on meie foorum tänu Teie erilistele fotodele!
*Pühapäeval läheb koostegemine lukku ja esmaspäeval uue hooga uus käima.
*Kindlasti oled ka varem väljapakutud teemadel teinud palju häid asju- need pane üles "retseptide" alla. Siia teemasse paneme just sellel nädalal ja selle projekti jaoks tehtu.
*Esitada võib nii palju projekte, kui soovid
Kui kokkame koos teemanädal on läbi, tunne ennast koduselt ja lisa teemasse sobivaid retsepte, millal soovid! On teistel ka parem leida kindla teema alt asju. Lihtsalt aktiivsesse nädalateemasse paneme värskelt valminud asju
Et ikka saaks igaüks midagi mekitavat ka valmis.
Ootame rohket osavõttu!
Teemad:
5-11 oktoober- Šokolaad
12-18 oktoober- Porgand
19-1 november- Suupisted/näksid
2-15 november- Õun
16-22 november- Kala
23-29 november- Supp
30 nov- 6 detsember- Hakkliha
7-20 desember- Piparkoogimaja
Nii koguneb ühte kohta mitu head ideed samal teemal ja olgem ausad- koos on ikka parem, kui üksi!
Eriti koos OMAdega
Pealegi saab siis igaüks igal nädalal midagi maitsvat valmis. Võtkem aega kööki nautida!Reeglid on lihtsad ja kasutajasõbralikud:
*iga nädal valime uue teema,
*siiasamma sissejuhatuse alla pane kirja, mis teemat Sina siin näha tahaksid Kindlasti jõuame ka selleni.
*tehtud toidu/joogi/maiuse vm. juurde ära unusta lisamast ka pilti. Vaadake, kui ilus on meie foorum tänu Teie erilistele fotodele!
*Pühapäeval läheb koostegemine lukku ja esmaspäeval uue hooga uus käima.
*Kindlasti oled ka varem väljapakutud teemadel teinud palju häid asju- need pane üles "retseptide" alla. Siia teemasse paneme just sellel nädalal ja selle projekti jaoks tehtu.
*Esitada võib nii palju projekte, kui soovid
Kui kokkame koos teemanädal on läbi, tunne ennast koduselt ja lisa teemasse sobivaid retsepte, millal soovid! On teistel ka parem leida kindla teema alt asju. Lihtsalt aktiivsesse nädalateemasse paneme värskelt valminud asju
Et ikka saaks igaüks midagi mekitavat ka valmis.Ootame rohket osavõttu!
Teemad:
5-11 oktoober- Šokolaad
12-18 oktoober- Porgand
19-1 november- Suupisted/näksid
2-15 november- Õun
16-22 november- Kala
23-29 november- Supp
30 nov- 6 detsember- Hakkliha
7-20 desember- Piparkoogimaja
Viimati muutis seda HoneyMoon (Püh 06 Dets 2009, 21:18). Kokku muudetud 14 korda
Re: Sissejuhatuseks
Väga lahe mõte sul, honeymoon. Nüüd saab vähemalt kord nädalas miskit head ja uut katsetatud 
Mina pakuksin välja midagi oma lemmikust kanast.
Veel midagi hakklihast (sest olgem ausad, selle tooraine puhul on vaja vaid head fantaasiat ja saab teha häid sööke alates tavalistest õhtusöökidest lausa pidusöökideni välja).
Siis võiks olla veel midagi tomatist. Kuigi see oleks võinud vist natuke varem olla, nüüd vist hakkavad need omad tomatid juba otsa saama..

Mina pakuksin välja midagi oma lemmikust kanast.
Veel midagi hakklihast (sest olgem ausad, selle tooraine puhul on vaja vaid head fantaasiat ja saab teha häid sööke alates tavalistest õhtusöökidest lausa pidusöökideni välja).
Siis võiks olla veel midagi tomatist. Kuigi see oleks võinud vist natuke varem olla, nüüd vist hakkavad need omad tomatid juba otsa saama..

Mannu:)- Omaklubi hõbe

- Postituste arv: 581
Registration date: 16/02/2009
Ma arvan, et supid oleks hea idee yheks n2dalaks. Talvel on nii m8nus yks kausit2is kosutavat ja maitsvat suppi 2ra syya 

31/10/2004
08/10/2008
03/11/2007
pariisitar- Moderaator

-

Postituste arv: 2149
pariisitar kirjutas:Ma arvan, et supid oleks hea idee yheks n2dalaks. Talvel on nii m8nus yks kausit2is kosutavat ja maitsvat suppi 2ra syya
Ahjaa, supid! :smaili:
Mul eile ei tulnud kohe ühtki head ideed, mida pakkuda ja siis kui voodis und ei tulnud, siis mõtlesin sellele teemale. Aga no polnud ju võimalust üles kirjutada, siis unub kõik.
Ma mõtlesin veel, et supid äkki kaheks jagada, püreesupid ja selged supid. Siis saaks kohe kahe nädala teema. Need muidugi võiksid mõningase vahega olla mitte järjest :hmmm:

Kindlasti ei tohiks 6una unustada ,hooaeg ju!

Eesti on käsitöö maailmakaardil!
Ma mõtlesin ka õunte peale. Ja tegelikult peaks isegi järgmiseks teemaks võtma, sest varsti saab hooaeg läbi. 

babyapple- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2709
Sellest poisist võiks ju ka mingi nädal midagi teha

õunad on ka hea mõte ja supid. kuna suppide valik on suur, siis võiks tõesti püree ja muud supid eraldi olla. võiks ju ka kohupiima nädala teha
kalanädal
kartulinädal 

õunad on ka hea mõte ja supid. kuna suppide valik on suur, siis võiks tõesti püree ja muud supid eraldi olla. võiks ju ka kohupiima nädala teha
kalanädal
kartulinädal 

kiisumari- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2062
Mina pakuksin ka porgandit. Lisaks tavapärastele toitudele saab porgandist kooke, magustoite, pannkooke, kotlette, küpsiseid, tegin just vahvleid, varsti katsetan porgandikomme, mida mulle väga kiideti - võimalusi kui palju.
Kuna porgandikommid on endal ka kaua hingel ja porgand tõesti praegu olematu hinnaga saada on (mõnel lausa oma peenrast), siis paneme minema 12-18 oktoober teema "Porgand"
Ehk saaksite mulle jagada ka õpetust, kuidas pilte lisada või on selline info kuskil olemas. Mingi koba peale mul õnnestus isegi minu esimesel katsetusel pilt siia saada, kuid see oli hiigelsuur. Oleks kena kui saaks väga lihtsa ja samm-sammulise õpetuse.
Kas järgmisel nädalal algavasse teemasse võiksin lisada ka juba varem tehtud huvitavamaid toite porgandist või peaks see olema sellel nädalal tehtud toit?
Kas järgmisel nädalal algavasse teemasse võiksin lisada ka juba varem tehtud huvitavamaid toite porgandist või peaks see olema sellel nädalal tehtud toit?
Tehnoabis on juttu pildipanekust.
Ma ise laen tinypic.com-i ja seal saad kohe valida mis suurust tahad. :smaili:
Ma ise laen tinypic.com-i ja seal saad kohe valida mis suurust tahad. :smaili:

Eesti on käsitöö maailmakaardil!
Tinipic'i kasutan jah mina kaSille kirjutas:
Kokkame koos teemasse paneks ehk ikka värsked asjad. Et siis saab igaüks midagi värsket valmis ka
Aga retseptinurka viska ikka kui midagi hooajalist või muidu huvitavat silma jääb
Ja kui siin nädal läbi, siis sobib ka panna "vanu" asju juurde- et ikka otsija leiaks paremini kindla teema alt asja üles.
Mm, üheks teemaks võiks ka küüslauk olla. Kuigi paljud seda vist ei söö, aga külmaga on küüslauk väga kasulik..
Mina kasutan fotode jaoks nagi.ee -d eesti keelne vähemalt :01:
Mina kasutan fotode jaoks nagi.ee -d eesti keelne vähemalt :01:

pakuksin, et mingi nädal võiks "Pere ja kodu" lisa pereköögi järgi miskit teha. Novembrikuu pereköögis tervislikud sibularoad!

kiisumari- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2062
Nõus aga kõigil ju pole neid võtta (minul pole nt).kiisumari kirjutas:pakuksin, et mingi nädal võiks "Pere ja kodu" lisa pereköögi järgi miskit teha. Novembrikuu pereköögis tervislikud sibularoad!
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
O.M.A. klubi :: Kodu :: Kokandusnurk :: Kokkame koos!
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 6