Kaaluteemad
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Dieedinurk
Lehekülg 56, lehekülgi kokku 70 • Share •
Lehekülg 56, lehekülgi kokku 70 •
1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 63 ... 70 
Re: Kaaluteemad
Minul langeb kaal hetkel ka mega kiirusega.Nädalas 1,5-2kg.Söön vähem.Katsun mahtuda selle lubatud 1200 kilo cal hulgas sisse oma toidu mahuga. kuna istusin siin kodus 7kuud töötuna siis tulid ka kilod kolinal selga,kunas ei olnud aktiivset liikumist päevast päeva.Nüüd käin taas tööl ja ongi pos. tulemus käes.Et mind on hetkel aidanud siis kaalu langetada aktiivne tööl käimine ja normaal cal hulk päevas.

muffyns28- Omaklubi kuld

-

Postituste arv: 1316
Registration date: 16/06/2009
Ega mul ka tööl käies polnud kaaluga probleeme. Jala tööle, jala koju, kindlad söögiajad jne. Ja kaal püsis nagu iseeneset normaalne.
See kodus olemine on ikka kurjast, külmkapp ju kogu aeg kõrval
Ja ei saa oma suud kinni hoitud magusa eest 
Minu eelmise aasta plaan selleks suveks saledaks läks igatahes vett vedama..eks panustan siis järgmise suve peale
LUUSER olen! 
See kodus olemine on ikka kurjast, külmkapp ju kogu aeg kõrval
Ja ei saa oma suud kinni hoitud magusa eest 
Minu eelmise aasta plaan selleks suveks saledaks läks igatahes vett vedama..eks panustan siis järgmise suve peale
LUUSER olen! 
Kuidas teistel kaalulangetajatel kuumalaine ajal olukord oli? Mul vist hoidis keha vett kinni ja kaal seisis paigal. Või siis õigemini kõikus kahe kilo piires siia-sinna, nii et viimase nädalaga ei kadunud mitte grammigi.

Külaline- Külaline
Mul ka hetkel kaal seisab, ei kuku mitte. mul nagunii see kallu vähenemine toimus aeglaselt, aga praegu ei liigu asi üldse. Kuna ma imetan last, ei saa ma nagunii dieediga tegeleda, katsun kaalu langetada sedasi, et ei pugi kõhtu väga täis ja ei näksi midagi söögikordade vahel. Samuti võimlen pisut iga päev. 

MÕTTEMULLID, KÄSITÖÖBLOG, FACEBOOK
hej, jagan ka natukene teiega oma kaalu"probleeme". Justkui ma ei saakski kurta oma kaalu üle. Sünnitama minnes kaalusin 70 kg, nüüd 54 kg. Laps on 9 kuune ja mina lihtsalt kaotan kaalu. Olen mures tegelikult, sest ma ei söö palju ja põhjus on lihtne, ei taha...Tänu sellele on keha nõrk ja energiat vähe. Olen koguaeg maru väsinud ja tuju muutub kiiresti. Püüan end ikka normaalsesse söögireziimi saada, aga kohe, kui söön midagi rohkem, hakkab öökima ajama. Mulle meeldib olla nii "kerge", aga ma lihtsalt vajan energiat, et oma lapsele hea ema olla. Vahest ma tunnen, et ei ole seda...
Kas keegi oskab tõesti energiaallikaid soovitada, mida teha???

kertu009- Omaklubi pronks

- Postituste arv: 460
Registration date: 10/06/2009
kertu009 kirjutas:hej, jagan ka natukene teiega oma kaalu"probleeme". Justkui ma ei saakski kurta oma kaalu üle. Sünnitama minnes kaalusin 70 kg, nüüd 54 kg. Laps on 9 kuune ja mina lihtsalt kaotan kaalu. Olen mures tegelikult, sest ma ei söö palju ja põhjus on lihtne, ei taha...Tänu sellele on keha nõrk ja energiat vähe. Olen koguaeg maru väsinud ja tuju muutub kiiresti. Püüan end ikka normaalsesse söögireziimi saada, aga kohe, kui söön midagi rohkem, hakkab öökima ajama. Mulle meeldib olla nii "kerge", aga ma lihtsalt vajan energiat, et oma lapsele hea ema olla. Vahest ma tunnen, et ei ole seda...![]()
Kas sa rasedatele ja imetavatele emadele mõeldud vitamiine sööd?
MÕTTEMULLID, KÄSITÖÖBLOG, FACEBOOK
Kertu kas teil ka seal kuumad ilmad? Kui jah, siis äkki on söögiisu sellest kadunud. Ka mul ei ole selliste ilmadega eriti isu ja söön vähem, aga energiapuudust ei ole. Kas sul piima ikka jätkub? Katsu ikka süüa, kasvõi sunni ennast, Kiara pärast. Loodan, et kõik läheb endiseks ja suudad korralikult süüa. 

Meie pisike 01.10.2009

Monique- Omaklubi kristall

- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv: 3921
Registration date: 27/05/2009
kertu009 - kas halb hakkab siis, kui kõhu kõvasti täis sööd, või ka siis, kui veidi näksid? Kui näksimine olemist halvaks ei tee, siis vali spetsiaalselt kaloririkkad asjad selleks - halvaa, pähklid, juust jne. Muidugi, kui need lapsele läbi sinu piima allergiat ei põhjusta. Puuviljamahlades on ka suht palju kaloreid, joo mitu pakki mahla päevas, kui toit alla ei lähe.

Külaline- Külaline
kertu009 kirjutas:hej, jagan ka natukene teiega oma kaalu"probleeme". Justkui ma ei saakski kurta oma kaalu üle. Sünnitama minnes kaalusin 70 kg, nüüd 54 kg. Laps on 9 kuune ja mina lihtsalt kaotan kaalu. Olen mures tegelikult, sest ma ei söö palju ja põhjus on lihtne, ei taha...Tänu sellele on keha nõrk ja energiat vähe. Olen koguaeg maru väsinud ja tuju muutub kiiresti. Püüan end ikka normaalsesse söögireziimi saada, aga kohe, kui söön midagi rohkem, hakkab öökima ajama. Mulle meeldib olla nii "kerge", aga ma lihtsalt vajan energiat, et oma lapsele hea ema olla. Vahest ma tunnen, et ei ole seda...![]()
Kindlatsi pole vaja palju süüa, vaid hoopis tihti ja vähe korraga. Kaalu juurde võtmises on sama reegel: süüa tervislikult ja nii palju kaloreid kui kehal vaja on. Sinu puhul ilmselt on kalorite vajadus suur, kuna kaotad kaalu kuigi seda vaja pole.
Vaata veel siia: http://www.omaklubi.net/dieedinurk-f46/kui-kehakaal-on-liiga-madal-kaalus-juurde-votmise-nipid-t1880.htm
Mina olen oma kaalulangetamisega praegu "mustas augus" - olen 1kg juurde võtnud. Püüan uuesti joonele saada.

babyapple- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2709
Registration date: 16/02/2009
Eks dieedist peab ka puhkama, babyapple!

Eesti on käsitöö maailmakaardil!
ma hõiskan teile umbes nii nädala lõpus äkki
oma kaalu. Siis on millega
esineda!nagu Tipugi juba märkis siis võiks minugi arust esilehte korrigeerida. Kes on meie mode ehk meid paksukesi esindab
?
Thelma- Omaklubi hõbe

-

Postituste arv: 927
Registration date: 17/02/2009
Thelma kirjutas:ma hõiskan teile umbes nii nädala lõpus äkki
oma kaalu. Siis on millega
esineda!
Ma sinu väga ilusat numbrit küll tean aga nädala lõpuks läheb kindlastiu veeeel ilusamaks!

babyapple- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2709
Registration date: 16/02/2009
Thelma kirjutas:
nagu Tipugi juba märkis siis võiks minugi arust esilehte korrigeerida. Kes on meie mode ehk meid paksukesi esindab?
Pariisitar, sind oodatakse!

Mina ütleks ka oma näidu nädala lõpus, sest siis on oodata paremat näitu

Gettukas- Postituste arv: 152
Registration date: 04/05/2009
Lehekülg 56, lehekülgi kokku 70 •
1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 63 ... 70 
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Dieedinurk
Lehekülg 56, lehekülgi kokku 70