Kaaluteemad
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Dieedinurk
Lehekülg 58, lehekülgi kokku 70 • Share •
Lehekülg 58, lehekülgi kokku 70 •
1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 64 ... 70 
Re: Kaaluteemad
Issand ma olen kade Andromache. Väga tubli.
Ma andsin lubaduse pärast teist last jälle kõhnaks saada. No ja siis võtan kohe korralikult ette.
Ma andsin lubaduse pärast teist last jälle kõhnaks saada. No ja siis võtan kohe korralikult ette.
Tubli oled, Andromache!
Mul -1kg veel puudu siis saab kokku -20kg.
Mul -1kg veel puudu siis saab kokku -20kg.

babyapple- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2709
Registration date: 16/02/2009
babyapple kirjutas:Tubli oled, Andromache!![]()
![]()
Mul -1kg veel puudu siis saab kokku -20kg.![]()
Enne ja p2rast pilte tahaks
Uskumatult tubli oled ja suur eeskuju k8igile!
Kui kaua sul l2ks, et need 19 kilo alla saada?
pariisitar- Omaklubi kristall

-

Postituste arv: 2150
Liitusin figuurisõpradega veebruaris juba. Seega see ikka pika töö tulemus.
Pildiga on kehvasti. Ma ei lubanud ennast enne eriti pildistada.
Pildiga on kehvasti. Ma ei lubanud ennast enne eriti pildistada.

babyapple- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2709
Minu järjekindlus sai otsa, kui peale puhkust uuesti tööle läksin. Seal ma näksin terve päeva ja võtsin umbes kuu ajaga paar kilo juurde. Nüüd olen nädal aega kodus olnud ja kaal on langenud tagasi sinna, kus ta puhkuse lõppedes oli. Aga homsest jälle tööle. Ma küll püüan vähem süüa ja rohkem juua, aga varsti tuleb lisaks tööle veel kool ka ja tõenäoliselt saab mul olema nädalas vaid üks vaba päev. Kuna minu pingetaluvus on üsna minimaalne, siis on oodata suurt isu ja tüli kaaluga.
Ma siis liituks ka kaalujälgijatega
Alustasin siis suve hakul täiesti uue programmiga. Kuna rasedusega tuli juurde 22 kg
ja maha läks ainult 10 kg. Otsustasin võtta midagi ette, et saavutada vähemalt raseduseelne kaal. Ideaalis muidugi veel rohkem alla võtta. Kuna toidan last rinnaga, siis igasugu ekstreemsused jäid minu jaoks ära
ja ega ma ole suutnud neid kunagi eriti pikalt jälgida ka. Kunagi sai nii tehtud, et sõin tatart ja tatart ja tatart ja sinna kõrvale ka salatit. Liha ma vist ei söönud. Igatahes võtsin sellega alla 16kg
Kaalusin tollal 97kg.
Olen ka kaalujälgijates käinud, 3-l korral. Püüdnud jälgida nende toitumispäevikut ja retsepte. Millegipärast pole see mulle sobinud, sest üle mõne kilo 5-6kg pole seal alla läinud.
Nüüdseks otsustasin individuaalse toitumisprogrammi kasuks e Role e Levini dieet.
Alustasin 11. juunil ja organismi puhastus ja rangem toitumise jälgimine peaks lõppema 10. sept paiku. Programmi alustades kaalusin 92 kg. Nüüdseks kaalun 85 kg
Esimese kuuga ei langenud kaalu üldse, siis läks 2x1,5 kg ja siis juba 2x2kg. Lõpupoole on hakanud kaal langema.
Panen siia ka lingi, kus olen selleteemalist blogi pidanud. Vahepeal on pikk vahe vahele jäänud
aga eks ma püüa ennast parandada. 92päeva
Alustasin siis suve hakul täiesti uue programmiga. Kuna rasedusega tuli juurde 22 kg
ja maha läks ainult 10 kg. Otsustasin võtta midagi ette, et saavutada vähemalt raseduseelne kaal. Ideaalis muidugi veel rohkem alla võtta. Kuna toidan last rinnaga, siis igasugu ekstreemsused jäid minu jaoks ära
ja ega ma ole suutnud neid kunagi eriti pikalt jälgida ka. Kunagi sai nii tehtud, et sõin tatart ja tatart ja tatart ja sinna kõrvale ka salatit. Liha ma vist ei söönud. Igatahes võtsin sellega alla 16kg
Kaalusin tollal 97kg.Olen ka kaalujälgijates käinud, 3-l korral. Püüdnud jälgida nende toitumispäevikut ja retsepte. Millegipärast pole see mulle sobinud, sest üle mõne kilo 5-6kg pole seal alla läinud.
Nüüdseks otsustasin individuaalse toitumisprogrammi kasuks e Role e Levini dieet.
Alustasin 11. juunil ja organismi puhastus ja rangem toitumise jälgimine peaks lõppema 10. sept paiku. Programmi alustades kaalusin 92 kg. Nüüdseks kaalun 85 kg
Esimese kuuga ei langenud kaalu üldse, siis läks 2x1,5 kg ja siis juba 2x2kg. Lõpupoole on hakanud kaal langema.Panen siia ka lingi, kus olen selleteemalist blogi pidanud. Vahepeal on pikk vahe vahele jäänud
aga eks ma püüa ennast parandada. 92päeva
Sain omale uue kaalu, nüüd hakkan jälle alla võtma
Täna hommikune näit oli 68,6
Täna hommikune näit oli 68,6

Külaline- Külaline
Rasedusega võtsin juurde 30kg , sünnitusega läks alla pm. ainult lapse kaal ja natukene peale. Endises kaalus olin hiljemalt 4-5 kuu pärast sünnitust .Kuid keha kuju ei ole enam endine ,lihasmassi ja ´´rasva´´ vahekord on drastiliselt muutunud- kehvemuse poole
Viimati muutis seda Dior (Nelj 21 Okt 2010, 20:59). Kokku muudetud 1 kord

Dior- Omaklubi pronks

- Postituste arv: 492
Registration date: 10/09/2010
Dior kirjutas:Rasedusega võtsin juurde 30kg , sünnitusega läks alla pm. ainult lapse kaal ja natukene peale. Endises kaalus olin hiljemalt 4-5 kuu pärast sünnitust .Kuid keha kuju ei ole enam endine ,lihasmassi ja ´´rasva´´ vahekord on trastiliselt muutunud- kehvemuse poole![]()
Dior, tean väga hästi mida tunned
ma küll otseselt 30 kg juurde ei võtnud, aga 22kg küll. Maha võtsin ka 10kg peale sünnitust, aga ikkagi oli väga rõve olla. Ei tahtnud ennast üldse peeglist näha- vaadata. Piltidel jäi jube. Ükski varasem riie ei mahtunud selga. Inimesed, kes seda läbi teinud pole, ei tea mida see tähendab. Nõudis väga palju jõudu, et end mingilgi määral kokku võtta. Ega mul enam pole kaalu alla läinud, ja eks ma patustan ka
kuid ma püüan siiski võimaluste piires järgida seda toitumimist...
Vaatasin esilehekülge,kus on algkaal ja hetkekaal,ning osad kaalunumbrid olid juba ennem alustamist ok - nt 173 cm ja 70 kg
, sellise pikkuse juures 58kg kaaluda on ilmselgelt vähe.
MerikeT-ega see mul ,,niisama ,, maha ei läinud jah pidin ikka natukene vaeva ka nägema aga pükste numbreid vaatan nüüd suuremaid natukene mis varem ,pluuse väiksemaid-propotsioonidest väljas nagunii
, sellise pikkuse juures 58kg kaaluda on ilmselgelt vähe. MerikeT-ega see mul ,,niisama ,, maha ei läinud jah pidin ikka natukene vaeva ka nägema aga pükste numbreid vaatan nüüd suuremaid natukene mis varem ,pluuse väiksemaid-propotsioonidest väljas nagunii

Dior- Omaklubi pronks

- Postituste arv: 492
Registration date: 10/09/2010
Dior minu arust oled sina küll täitsa normaalmõõtudes

Monique- Omaklubi kristall

- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv: 4142
Registration date: 27/05/2009
Nii, minule nüüd aitas, eile öösel liitusin figuurisõpradega ja nüüd võtan selle asja korralikult käsile.. kunagi ammu, enne lapsi, toimis mul see ilusti... Hommikune kaal oli 76 ja eesmärk on 60kg, seega -16kg vaja saavutada

Mirhel- Omaklubi kuld

- Postituste arv: 1041
Kui ma Taanis elasin ja rammusat toitu sõin pool aastat siis võtsin ka 18 kilo juurde ning Kaalujälgijates (nüüdsetes Figuurisõprades) võtsin ilusti kõik alla. 
Rühmas küll ei käinud aga jälgisin ise punkte.

Rühmas küll ei käinud aga jälgisin ise punkte.

Marianne- Moderaator

- Postituste arv: 1333
Registration date: 01/09/2009
Mina ka vaikselt jälgin.
Alustasin eelmine kolmapäev kui kaal näitas 75,7
(peale sünnitust olin juba 71 aga võtsin reisil juurde täiega
)
Täna kaalusin 73,5
Tasa ja targu..
Aga aastavahetuseks hiljemalt võiks 6 ees olla.
Alustasin eelmine kolmapäev kui kaal näitas 75,7
(peale sünnitust olin juba 71 aga võtsin reisil juurde täiega
)Täna kaalusin 73,5
Tasa ja targu..
Aga aastavahetuseks hiljemalt võiks 6 ees olla.

Soulshaker- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2590
Kõik ronivad vaikselt jälle kapist välja nagu näha
Eks ma ka ikka endiselt maadlen oma kaaluga
Rasedusega võtsin kokku juurde u 22kg, poleks arvanud, et selle maha võtmiseks mul nii kaua aega läheb. Peale sünnitust olin juba täitsa ornungis ja ainult 5kg oli veel maha võtta. Aga no siis tuli +10kg ja rohkemgi jälle kolinal tagasi otsa selle imetamise ja muu värgiga. Eelmisel suvel sain juba täitsa järje peale ja talvega läks jälle asi käest ära
Lausa nuhtlus kui oskad hästi süüa teha ja muidugi kui ka süüa meeldib
See suvi võtsin ennast uuesti käsile ja enam käest lasta ei kavatse ja ei tohi
Nüüdseks olen juulist alates -10kg suutnud maha rebestada
Aga 6kg tahaks veel maha saada, siis oleksin lõpuks raseduseelses kaalus tagasi
Eks ma ka ikka endiselt maadlen oma kaaluga
Rasedusega võtsin kokku juurde u 22kg, poleks arvanud, et selle maha võtmiseks mul nii kaua aega läheb. Peale sünnitust olin juba täitsa ornungis ja ainult 5kg oli veel maha võtta. Aga no siis tuli +10kg ja rohkemgi jälle kolinal tagasi otsa selle imetamise ja muu värgiga. Eelmisel suvel sain juba täitsa järje peale ja talvega läks jälle asi käest ära
Lausa nuhtlus kui oskad hästi süüa teha ja muidugi kui ka süüa meeldib
See suvi võtsin ennast uuesti käsile ja enam käest lasta ei kavatse ja ei tohi
Nüüdseks olen juulist alates -10kg suutnud maha rebestada
Aga 6kg tahaks veel maha saada, siis oleksin lõpuks raseduseelses kaalus tagasi
Lehekülg 58, lehekülgi kokku 70 •
1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 64 ... 70 
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Dieedinurk
Lehekülg 58, lehekülgi kokku 70