Kaaluteemad
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Dieedinurk
Lehekülg 64, lehekülgi kokku 70 • Share •
Lehekülg 64, lehekülgi kokku 70 •
1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 70 
Re: Kaaluteemad
Millal on ennast õige aeg kaaluda, kas hommikul ja korra nädalas?

kertu009- Omaklubi pronks

- Postituste arv: 460
Registration date: 10/06/2009
Mina kaalun igal hommikul peale wc's käimist.

Soulshaker- Omaklubi kristall

- Postituste arv: 2590
Registration date: 16/02/2009
Mina samamoodi - hommikuti, peale wc's käimist.

mercaa- Omaklubi hõbe

- Detsember 2008 abimode
Postituste arv: 689
Registration date: 30/04/2009
Idem kui eelmised vastanud 

Mina ka hommikuti

erlex- Omaklubi teemant

-

Postituste arv: 5077
Registration date: 15/12/2009
Minul endiselt kodus kaalu pole ja kaaluda ei saa, aga hetkel tunnen, et ei liigu asi ei ülespoole ega allapoole. Vahepeal kippus ülespoole liikuma, pükste järgi otsustades, nüüd asi seisab. Näis, kuhu poole liikumine jätkub.
MÕTTEMULLID, KÄSITÖÖBLOG, FACEBOOK
Minul seisab kuidagi ei lähe ja ei lähe rohkem maha ja juurde ka ei tule õnneks

erlex- Omaklubi teemant

-

Mina kaalun ennast ka hommikuti peale wc-s käiku
Endal mul kaal siin vahepeal mitu nädalat seisis paigal ja tammus ühe koha peal suts edasi, suts tagasi nagu sooda
See nädal hakkas õnneks jälle liikuma. Täna hommikuse seisuga -14kg
Ja mu vanad armsad lemmik teksapüksid s.36, mida kandsin viimati ennem rasedust, istuvad jälle kenasti jalas!!!
Neljapäeval tegin oma riietes suurpuhastust. Hunniku riideid tõstsin ära andmise jaoks kõrvale. Nii hea tunne oli neid suuri, lahmakaid hõlste vaadata ja selga proovida ja tõdeda kui palju kõhnemaks ma ikka saanud olen
Täna andsin osa riideid kohe oma mehe vennanaisele, kes ootab hetkel kaksikuid 
Endal mul kaal siin vahepeal mitu nädalat seisis paigal ja tammus ühe koha peal suts edasi, suts tagasi nagu sooda
See nädal hakkas õnneks jälle liikuma. Täna hommikuse seisuga -14kg
Ja mu vanad armsad lemmik teksapüksid s.36, mida kandsin viimati ennem rasedust, istuvad jälle kenasti jalas!!!
Neljapäeval tegin oma riietes suurpuhastust. Hunniku riideid tõstsin ära andmise jaoks kõrvale. Nii hea tunne oli neid suuri, lahmakaid hõlste vaadata ja selga proovida ja tõdeda kui palju kõhnemaks ma ikka saanud olen
Täna andsin osa riideid kohe oma mehe vennanaisele, kes ootab hetkel kaksikuid 
Tipu kirjutas:Mina kaalun ennast ka hommikuti peale wc-s käiku![]()
Endal mul kaal siin vahepeal mitu nädalat seisis paigal ja tammus ühe koha peal suts edasi, suts tagasi nagu soodaSee nädal hakkas õnneks jälle liikuma. Täna hommikuse seisuga -14kg
![]()
![]()
Neljapäeval tegin oma riietes suurpuhastust. Hunniku riideid tõstsin ära andmise jaoks kõrvale. Nii hea tunne oli neid suuri, lahmakaid hõlste vaadata ja selga proovida ja tõdeda kui palju kõhnemaks ma ikka saanud olenTäna andsin osa riideid kohe oma mehe vennanaisele, kes ootab hetkel kaksikuid
Supper tubli oled ikka

erlex- Omaklubi teemant

-

Tipu , kuidas sa nii palju kaalus maha oled saanud, kas sul on kindel dieet?

Tipu heheee... meil on samal päeval sünnipäeva!!!

Täname-täname!
Ei, mingeid dieete ma ei pea ja muid imeasju ka ei tee. Oma tegemistest ja mitte tegemistest rääkisin ma pikalt ka siin teemas paar lehte tagasi (20.nov) http://www.omaklubi.net/t9p900-kaaluteemad Huvitav on see, et kaal on langenud isegi olenemata sellest, et ma pidevalt küpsetan viimasel ajal
Oma kaalul hakkasin silma peal hoidma juba läinud suvel. Seega selle 14kg olen ma maha võtnud viimase 7 kuuga. See teeb keskmiselt 2kg kuus, mis on täiesti tervislik kaalulangetus
Mõned kilod sooviks siiski veel kaotada suveks...
Ei, mingeid dieete ma ei pea ja muid imeasju ka ei tee. Oma tegemistest ja mitte tegemistest rääkisin ma pikalt ka siin teemas paar lehte tagasi (20.nov) http://www.omaklubi.net/t9p900-kaaluteemad Huvitav on see, et kaal on langenud isegi olenemata sellest, et ma pidevalt küpsetan viimasel ajal
Oma kaalul hakkasin silma peal hoidma juba läinud suvel. Seega selle 14kg olen ma maha võtnud viimase 7 kuuga. See teeb keskmiselt 2kg kuus, mis on täiesti tervislik kaalulangetus
Mõned kilod sooviks siiski veel kaotada suveks...
Nice Tipu....mina ikka püüan ka siin midagi enda jaoks korda saata ja mõned kilod tagumikust maha saada
Täna, aga mu silmarõõm ütles, et kui ma kaalusin 52-53 kg, siis ma olevat olnud liiga peenike. Ta isegi ütles, et ma olin justkui lapse kehaga olnud ja olgem ausad, tglt ma olin jah päris kont, kuigi ma kaalusin tglt normaalselt, aga käed, jalad, eriti põleved olid hästi kondised ning puusa kondid oli nii väljas, et endal oli valus vaadata. Nüüd oma 57 kg ütles ta mulle, et ma näen väga seksikas välja.
Ma olin kui pilvedes ja küsisin, really, you think so?
Peab ju midagi katsuda ka olema. Uskuge, seda ma vajasingi, ma tegin muffineid (12tk) ja ma olen mõnusalt üle pooltest ise ära söönud.
Õhtu jooksul ma siiski jõudsin tagasi maapeale tulla ja mõtlesin siiski mõned kilod maha saada. See on tegelikult suur asi, kui mehele meeldib su figuur, ma tunnen end ise ka palju enesekindlamalt, aga lõppkokkuvõttes teen ma seda enda jaoks ja ma lubasin endale, et võtan maha ja ei muutu kondiks, vaid siiski võtan maha, aga jään seksikaks....urrrr
Mida teie armsamad teie kehakaalust arvavad?
Täna, aga mu silmarõõm ütles, et kui ma kaalusin 52-53 kg, siis ma olevat olnud liiga peenike. Ta isegi ütles, et ma olin justkui lapse kehaga olnud ja olgem ausad, tglt ma olin jah päris kont, kuigi ma kaalusin tglt normaalselt, aga käed, jalad, eriti põleved olid hästi kondised ning puusa kondid oli nii väljas, et endal oli valus vaadata. Nüüd oma 57 kg ütles ta mulle, et ma näen väga seksikas välja.
Ma olin kui pilvedes ja küsisin, really, you think so?
Peab ju midagi katsuda ka olema. Uskuge, seda ma vajasingi, ma tegin muffineid (12tk) ja ma olen mõnusalt üle pooltest ise ära söönud.
Õhtu jooksul ma siiski jõudsin tagasi maapeale tulla ja mõtlesin siiski mõned kilod maha saada. See on tegelikult suur asi, kui mehele meeldib su figuur, ma tunnen end ise ka palju enesekindlamalt, aga lõppkokkuvõttes teen ma seda enda jaoks ja ma lubasin endale, et võtan maha ja ei muutu kondiks, vaid siiski võtan maha, aga jään seksikaks....urrrr
Mida teie armsamad teie kehakaalust arvavad?

Nii ma siis täna kirjutasin selle 13 päeva dieedi paberile ja mees pani selle külmiku uksele.
Nüüd tuleb kodust kõik hea ja parem nahka pista ja siis hakkame pihta.
Hetkel mees suurest hirmust pugib kõrsikuid ja kondents piima
.
Eks ma kirjutan siia kah kui Me alustame oma dieeditamist.
Nüüd tuleb kodust kõik hea ja parem nahka pista ja siis hakkame pihta.
Hetkel mees suurest hirmust pugib kõrsikuid ja kondents piima
.Eks ma kirjutan siia kah kui Me alustame oma dieeditamist.

3.okt.2008
24.sept.2010 

accra- Moderaator

-

Postituste arv: 3249
Registration date: 16/02/2009
Kaal ongi tihti rohkem enesetunde küsimus. Minu abikaasale ma 52 kilosena olin samuti liiga kondine. Tagantjärgi pilte vaadates oligi rohkem selline plikakeha. 58 kilo 168sm juures on kõige ilusam välja näinud. Ikka naiselikku figuuri ka. Kaalu langedes on kurb see, et läheb ikka ülevalt poolt. Peale sünnitust 65-t kilo nautisin just kõige enam büsti pärast
Rasedusega tuli ikka üle 20 kilo juurde. Praegu laps 10kuune ja veel kilo jäänud
Püüan õhtuti söömist vältida, aga suudaks sellest meeletust küpsetamistuhinast kuidagi üle olla...
Ja tegelt on see kilo siia-sinna suht tühiasi.
Rasedusega tuli ikka üle 20 kilo juurde. Praegu laps 10kuune ja veel kilo jäänud
Püüan õhtuti söömist vältida, aga suudaks sellest meeletust küpsetamistuhinast kuidagi üle olla...
Ja tegelt on see kilo siia-sinna suht tühiasi.
Tups- Postituste arv: 175
Registration date: 14/11/2009
Lehekülg 64, lehekülgi kokku 70 •
1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 70 
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Dieedinurk
Lehekülg 64, lehekülgi kokku 70